Osumnjičeni za ubistvo policajca predat Tužilaštvu

536

BANJALUKA – Marko Šabić, osumnjičeni za ubistvo policajca Slađenka Tubina i pokušaj ubistva svoje supruge, predat je Republičkom javnom tužilaštvu u Banjaluci, gdje će biti saslušan.

Marko Šabić iz Gornje Ravske kod Prijedora uhapšen je sinoć nakon što je teško ranio policajca Slađenka Tubina, koji je došao na intervenciju i koji je naknadno preminuo od zadobijenih povreda.
Prije dolaska policije, Šabić je ubo nožem u grudi oca Veselka, koji lakše povrijeđen.
Sve se desilo juče u mjestu Gornja Ravska kada je osumnjičeni sa svojom porodicom, suprugom, sinom i kćerkom, došao na uskršnji ručak u kuću svojih roditelja.
Ranjeni policajac Slađenko Tubić je hitno prevezen u Opštu bolnicu u Prijedoru, gdje je preminuo noćas oko 1 sat poslije ponoći od zadobijenih povreda.
Iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske ranije danas je potvrđeno da će policija protiv lica M.Š. podnijeti nadležnom tužilaštvu izvještaj zbog sumnje da je počinilo teško ubistvo na štetu policijskog službenika Slađenka Tubina i krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu svoje supruge.
Osumnjičeni Šabić je bio poznat kao nasilnik i često se sukobio sa ocem, uglavnom oko zemlje. Prema saznanjima, obojica su bili lovci.

 

Izvor: Nezavisne, Glas Srpske 

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!