Svjetski dan glasa i glasnica 16.aprila

678

Vokalni atelje „Mama Voks“ 16. aprila, u 18 časova, u Muzičkom paviljonu Parka „Petar Kočić“ obilježiće Svjetski dan glasa i zdravlja glasnica kroz jednodnevne aktivnosti.

Program manifestacije uključuje predavanje dr Nataše Golac-Guzina i Danijele Radulović, radionicu vokalne tehnike i tehnike disanja koju će voditi Dunja Simić i Maja Manojlović i mini koncert vokalnog ateljea „Mama Voks“ sa muzičkim sastavom.

“Pričaćemo o promuklosti kod djece i odraslih i važnosti logopedske terapije kroz koju učimo kako uspostaviti pravilnu fonaciju bez napora, boli ili promuklosti. Pričaćemo i o vokalnom traktu, njegovom održavanju, prevenciji i tretmanu, ali i bolestima glasnica i kako ih prepoznati. Svijest o važnosti kvaliteta glasa i zdravlja glasa je još uvijek nedovoljno razvijena, a to sa punim pravom kao vokalni pedagog mogu reći, nakon svih ovih godina baveći se vokalnom pedagogijom. Povežite se sa svojim glasom, on vam može mnogo reći o zdravlju glasnica i cijelog organizma. Iskoristite tu prednost za rano prepoznavanje bolesti”, rekla je Maja Manojlović, vokalni trener u ateljeu „Mama Voks“.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!