Izlagači iz regiona stižu na prvi međunarodni sajam turizma u Banjaluci

523

Pripreme za održavanje prvog Međunarodnog sajma turizma Banjaluka 2019, ušle su u završnu fazu. Sajam će se održati od 18. do 20. aprila.

Do sajma je ostalo manje od petnaest dana i možemo reći da su nam kapaciteti nove sportske dvorane Centar u Banjaluci u potpunosti popunjeni. Izlagači nam dolaze iz cijelog regiona i na sajmu će se predstaviti ponuda za ljetovanja i zimovanja u čak deset zemalja. Sa nama su izlagači iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Italije, Mađarske, Bugarske, Sjeverne Makedonije, Austrije, Turske i Bosne i Hercegovine – poručuju organizatori.

Izlagači dolaze iz različitih oblasti turizma tako da će svoju turističku ponudu predstaviti turističke organizacije opština i gradova, banjska lječilišta, turističke agencije, razvojne agencije, hotelijeri i kamperi, vinarije, ugostiteljske škole, prodavci turističke opreme, osiguravajuća društva i banke, navodi Aleksandar Branković, projekt menadzer sajma.

– Ovog trenutka projektni tim se bavi tehničkim detaljima opremanja sajamskog mjesta, marketing promocijom i ostalim detaljima koji nam trebaju osigurati dobru posjećenost. Možemo najaviti brojne prezentacije izlagača, popuste i do 30 odsto na sva ugovorena putovanja za vrijeme sajma kao i bogatu ponudu zabavnog programa.

Promoter sajma turizma u Banjaluci je glumac Miloš Biković, koji će se sa izlagačima i posjetiocima družiti 18. aprila.

Pokrovitelj ovog sajma je Ministarstvo trgovine i turizma, zemlja partner je Republika Srbija, partneri u organizaciji Grad Banjauka i Turistička organizacija Republike Srpske kao i mnogobrojni sponzori i prijatelji sajma.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!