U prvom dijelu akcije uređenja grada prikupljeno 308 tona otpada

406

U prvom dijelu akcije proljećnog čišćenja i uređenja grada prikupljeno je 308 tona otpada, saopšteno je iz Odjeljenja za komunalne poslove. U ovom odjeljenjz ističu da podatak o količini prkupljenog otpada pokazuje da je akcija čišćenja i uređenja grada naišla na veliki odziv građana i pokazala svoju punu opravdanost.

U prvom dijelu akcije, koji je trajao do 3. aprila, otpad su mogli da odlože u posebno postavljene kontejnere građani sa područja gradskih mjesnih zajednica na desnoj obali Vrbasa i seoskih mjesnih zajednica koje gravitiraju magistralnom putu Banja Luka – Jajce i platou Manjače.

Podsjetimo, u toku je drugi dio akcije, a do 17. aprila, akcija će se sprovoditi u gradskim mjesnim zajednicama na lijevoj obali Vrbasa i seoskim mjesnim zajednicama koje gravitiraju  magistralnom putu Banja Luka – Prijedor i putu Banja Luka – Bronzani majdan. Građani koji žele da odlože kabasti otpad mogu se obratiti na dežurne telefone Odjeljenja za komunalne poslove broj: 051/244-593, 051/244-444, lokal 775, 774 i 768, kako bi dobili informaciju o mjestima odlaganja i terminima odvoženja otpada.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!