Uskoro nova pjesma ABBE i virtuelna turneja

594
Bjorn Ulveus, iz švedskog sastava ABBA, rekao je da obožavatelji četvoročlane grupe koja se raspala prije 37 godina mogu da očekuju izlazak nove pjesme “u septembru ili oktobru”.
Švedska pop-grupa ABBA (ABBA) -

Švedska pop-grupa ABBA (ABBA)

Ulveus je rekao za današnje izdanje danskog tabloida Ekstra Bladet da treba ” izuzetno dugo vremena” da se napravi video sa avatarima članova grupe, i dodao da je to suviše dugo odlagano.

Bend je ranije saopštio da su se njegova četiri člana Ulvaeus, Beni Anderson, Ani-Frid Lingštad i Agnete Falkstog ponovo okupili i da planiraju virtuelnu turneju sa svojim digitalnim avatarima i da je naziv jedne od dvije nove numere “I Still Have Faith in You”.

ABBA je ranije najavila da će kompjuterizovani likovi četvoro članova nastupiti u emisijama televizija Bi-Bi-Si i En-Bi-Si kao Abbatars.

Ulveus je najavio da će avatari članova grupe izgledati kao 1979, kada su krenuli na posljednju turneju.

Grupa je postala poznata osvajanjem takmičenja za Pjesmu Evrovizije 1974. godine numerom “Waterloo” i imala je velike hitove 1970-ih uključujući “Dancing Queen” “Mamma Mia”, “Fernando”, “Money, Money, Money”, “Take a Chance on Me”, “Chiquitita” i druge prije nego što su se razišli 1982. godine.

IZVOR rtrs.tv

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!