Veliko spremanje u Banjaluci: U akciji čišćenja sakupljeno više od 115 tona otpada

706

Više od 115 tona krupnog otpada prikupljeno je u prvoj sedmici provođenja proljetne akcije čišćenja i uređenja grada, saopšteno je iz Odjeljenja za komunalne poslove.

– Ovaj podatak govori da je akcija čišćenja i uređenja grada naišla na veliki odziv građana – istakao je načelnik ovog odjeljenja Petar Bilčar.

U prvom dijelu, zaključno sa 3. aprilom, akcija obuhvata prikupljanje krupnog otpada na području gradskih mjesnih zajednica na desnoj obali Vrbasa i seoskih mjesnih zajednica koje gravitiraju magistralnom putu Banja Luka – Jajce i platou Manjače.

Od  1. do 17. aprila, akcija će se provoditi u gradskim mjesnim zajednicama na lijevoj obali Vrbasa i seoskim mjesnim zajednicama koje gravitiraju magistralnom putu Banja Luka-Prijedor i putu Banja Luka – Bronzani Majdan.

Građani koji žele da odlože kabasti otpad mogu se obratiti na dežurne telefone Odjeljenja za komunalne poslove broj: 051/244-593, 051/244-444, lokal 775, 774 i 768, kako bi dobili informaciju o mjestima odlaganja i  terminima odvoženja otpada.

 

(Srpskainfo)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!