HOUSE dolazi u Bosnu i Hercegovinu! (Foto)

741

“House” je modna marka mladosti, kreativnosti i hrabrosti, inspirativna za pronalaženje vlastitog, jedinstvenog stila. Kreirana za ljude sa smislom za humor,  koji znaju da cijene autentičnost, a osjećaju se udobno u modnim „komadima“. Ako volite dobru zabavu i najnovije trendove, tu smo za vas!

21. marta „House“ se  otvara u Banjaluci u tržnom centru „Delta Planet“.

Ovom prilikom, za sve kupce planirani su atraktivni popusti za kupovinu, konsultacije i druženje sa poznatim stilistom, fotografisanje… Dođite i posjetite novu prodavnicu 21. marta, čekamo vas!

Never leave the house – House SS19 collection

„House“ mini-serija, najnovija House SS19 kolekcija igra glavnu ulogu, koju svi apsolutno žele.

U najnovijoj kolekciji „House SS19“ naći ćete inspiraciju izvučenu iz različitih razdoblja i strana svijeta. To je garancija da će svi pronaći nešto za sebe.

Apsolutni hit i u ženskoj i muškoj kolekciji su svijetle boje. Kod žena „Shoot of lime capsule“ , predstavlja kombinaciju neona sa zmijskim otiscima, dok je kod muškaraca kolekcija „Violeta“ sastavljena od energetskih setova sa limunom.

Tu su i prijedlozi za ljubitelje „casual i vintage“ stila. „Southern Traveler“ je posebna putna mini kolekcija „za njega“  puna modnih bisera – od bajkerskih jakni i sakoa od somota, do majica sa tetovažama i meksičkim grafičkim motivima.

Za njega, „House“ predlaže širok asortiman „casual“  stilizacija baziranih na prigušenim bojama – burgundi, tamno plava, bež i melange-siva. U muškoj paleti boja imamo osvežavajuću boju metvice, na  majicama, a pored  toga, linija „Sideline Casual“  inspirirana je stilom britanskih navijača iz devedesetih godina. U centru pažnje su i udobne retro cipele za trkače i „besmrtne“ patike, koje se savršeno uklapaju uz teksas. I ne samo uz teksas.

Prijedlozi „za nju“ je uglavnom ženski, slojeviti „look“ u retro-sportskom stilu, kao i Redizajnirana klasika zasnovana na printovima sa životinjskim motivima.

Hit kolekcije je somot, koji se ove sezone vraća u modu i pojavljuje se u obliku ženskih suknji, glomaznih košulja i farmerki. Zbirka sadrži mnogo inspiracije, izvedene iz stila osamdesetih i devedesetih, a između ostalog,  tu su majice sa grafičkim otiscima, višebojne košulje, majice sa duplom kopčom i veliki izbor širokih hlača.

Pored toga, tu su i majice sa snažnim sloganima  (zvijezda kao što su Freddie Mercury, Whitney Houston ili Dua Lipa) i duge, naborane suknje, koje ne izlaze iz mode.

Novost je i radna odjeća „za nju“, koja estetski podsjeća na stil 60-ih i 70-ih godina. Pored toga, kombinacije neona sa bijelim, narančastim, kamuflažnim i transparentnim torbicama, dok su ruksaci apsolutni „must have“.  Za toplije dane „House“ nudi prozračan i opušten stil u bijelom, na bazi čipkastih materijala i klasičnih nautičkih motiva- direktno sa Francuske rivijere u trendu „Into the blue“.

U sezoni proljeće-ljeto 2019, najbolje je hodati u udobnim patikama u retro stilu. Nova kolekcija brenda je pravo carstvo dodataka,  koji savršeno nadopunjuju svačiji stil.

„House“ je autor i nove kampanje,  napravljene u obliku mini serije, koju možete pogledati na zvaničnim stranicama društvenih mreža ovoga brenda. Radnja se zasniva na nizu tajanstvenih događaja, u kojima učesnike ništa ne povezuje osim … odjeće.  Ona postaje predmet želje mnogim likovima, ne nužno sa ove planete. Ključ za rješavanje svih zagonetki je naslov: „NEVER LEAVE THE HOUSE“. Krzysztof Grajper je „odgovoran“ za režiranje video materijala.

Zapamtite da svuda neko ili nešto čeka vašu odjeću, tako da je najbolje da je uvijek imate sa sobom!

Više detalja možete naći na www.housebrand.com.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!