Čola na Kastelu prvi put bez Majde

1062

Sezonu ljetnih koncerata u Banjaluci otvara Zdravko Čolić, jedna od najvećih balkanskih zvijezda ikada. Posljednjeg dana maja na tvrđavi Kastel posjetioci će moći uživati u pjesmama „Ti si mi u krvi“, „Pjesmo moja“, „Noć mi te duguje“ i mnogim drugim bezvremenskim hitovima za sve generacije.

Organizatori iz agencije „Star Travel“ najavljuju nezaboravnu atmosferu i koncert koji će pomjeriti granice.

Zdravko Čolić je posljednji put u Banjaluci nastupao prije sedam godina, kada je održao jedan od najvećih koncerata u istoriji grada na Vrbasu. U maju 2012. godine Trg Krajine bio je tijesan za više od 30 000 raspjevanih obožavalaca.

Čolina najpoznatija obožavateljka, koja ga je pratila na svim nastupima u Banjaluci od 1978. godine je bila Majda Arnautović. I posljednji koncert iskoristila je da dođe do Zdravka, da ga zagrli i kaže da je njena najveća ljubav.

Nažalost, Majda je od posljedica moždanog udara preminula 2017. godine. Njeno ime je zavedeno i na internet stranici fanova i najvećih obožavalaca Zdravka Čolića.

Tamo piše: Majda Arnautović, rođena 4. maja 1956. godine. Prebivalište – Banjaluka, zanimanje krojačica, omiljene pjesme: „Jedina”, „Maslinasto zelena”, „Kad bi moja bila”. I riječi: „Volim ga najviše na svijetu, a i on mene voli najviše”.

(SeeSrpska)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!