ZA RUKOMETAŠE NEMA ODMORA Borac želi da se revanšira Slogi i nastavi niz pobjeda

338

Za rukometaše Borac Mtela nema odmora. Već sutra (19 časova) slijedi im zaostali duel protiv Sloge Gornji Vakuf, u kojem treba da jure novi trijumf.

Rival je iznenadio Banjalučane na startu šampionata pa sad domaćin želi revanš.

– Sportskim žargonom, ostali su nam dužnici. Loše smo otvorili sezonu i želimo da im se revanširamo i nastavimo naš niz. U pauzi se oni nisu mnogo promijenili.. Oni su u maloj krizi, izgubili su od Maglaja što im je prvi poraz na domaćem parketu pa će biti dodatno motivisanu. Dosta su iskusnija ekipa, najjače oružje im je domaći teren. Drugačije igraju u gostima. Sigurno će pokušati da uspore ritam i igraju duži napad- rekao je trener Mirko Mikić.

Mladi stručnjak ističe da očekuje bolje izdanje svojih rukometaša

– Naše partije nisu onakve kakve bismo željeli, ali ja gotovo nikad nisam zadovoljan. U Derventi nismo odigrali dobro, moramo biti mnogo skoncentrisaniji. Imamo problema u napadu i to je segment koji moramo popraviti, ne treba da tražimo alibi u zgusnutom rasporedu. Mnogo nam znači podrška navijača na gostovanjima oni nam daju dodatnu energiju i hvala im na svemu- dodao je Mikić

Najveći problem pred meč je viroza pa su tri igrača Dejan Unčanin, Đorđe Ćelić i Goran Daničić neizvjesni dok je Milan Dakić igrao na svoju odgovornost.

Krilo Miloš Nježić ističe da Borac mora da ulogu favorita dokaže na parketu.

– Ne sme da bude opuštanja, moramo dati maksimum i nadam se pobjedi i nastavku niza bez poraza. Želimo da se revanširamo za izgubljenu utakmicu. Malo nam je teži raspored, imamo dvije lake utakmice ove sedmice a već od naredne sedmice počinju jače .Mnogo nam znači podrška „Lešinara“ sa tribina, da znamo da imamo nekog na našoj strani i na gostovanjima- istakao je Nježić.

 

(Srpskainfo)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!