Traper jakne pobjeđuju sve trendove

782

Blogerke, manekenke te ostale influenserke sa Instagrama na trendovski način nose traper jakne, već dvije sezone. U modnoj sezoni koja je pred nama nosiće se razni modeli traper jakni, od onih najkraćih do oversized. Dobrodošao je i svaki tip trapera, svijetloplavi, tamnoplavi, isprani, crni, bijeli…

Traper jakna jednako dobro izgleda i uz visoke i uz niske potpetice, patike i ostalu vrstu obuće, a može se nositi na hlače, traperice, suknju, haljinu – varijacija u kombinacijama s traper jaknom zaista je bezbroj. Traper jakne odlične su za prelazne periode jer se vrlo lako kombinuju i super izgledaju čak i kada su vezane oko struka, stoga ih je uvijek dobro imati u ormaru. Kraće modele kombinujte s haljinama, a duge modele ravnog kroja s trapericama i majicom kao ležerniju, sportsku varijantu.

Krojevi

Osim onih koje su perfektno skrojene i to od krutog trapera, te prate liniju tijela, u ponudi se mogu pronaći jakne sa statement ramenima ili u predimenzioniranoj veličini. Ne treba ni naglašavati praktičnost ovog komada, koji osim kao jakna, može poslužiti i kao jedan od slojeva ispod oversized balonera ili, pak, kaputa. Moderne verzije traper komada mogu se pronaći u tamnim i svijetlim varijantama te u dugačkim i kratkim verzijama. Osim klasičnih modela, upečatljive su i one u pink nijansama te s izvezenim detaljima.

Traper na traper

Nekadašnji modni faux pas – traper na traper, u 2019. godini je “in” pa se mnoge influenserke upravo odlučuju za takve outfite. Odlično izgleda i u kombinaciji s hit uzorkom sezone leopardom, a najtraženija silueta je oversized.

Moguće je nosti traper na traper, a da baš ne pretjerate kao i da sve zajedno ne izgleda prenatrpano.

 

(NN)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!