INFO DAN Grad poziva banjalučka udruženja u Dom omladine

369

Iz Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku pozvali su udruženja sa područja grada da 25. februara učestvuju na info danu kako bi se upoznali sa prioritetnim oblastima za predstojeći Javni poziv za sufinansiranje projekata udruženja građana u ovoj godini.

Info dan će biti održan u Domu omladine, s početkom u 12 časova.

Kako su istakli iz resornog odjeljenja, predložene prioritetne oblasti, koje će biti predmet info dana su: unapređenje položaja lica sa invaliditetom; unapređenje brige o licima treće životne dobi; ekonomsko osnaživanje žena; vannastavni programi po principu „pametnog obrazovanja“ za djecu iz porodica u socijalnom riziku; podrška programima brige o porodici, djeci u riziku od društveno neprihvatljivog ponašanja i zaštite prava djece u kontaktu sa zakonom; promocija hraniteljstva i podrška promociji razvoja društvenog/socijalnog preduzetništva.

– Cilj sastanka je konsultacija sa udruženjima građana u vezi sa definisanjem prioritetnih oblasti, koje će biti dio predstojećeg javnog poziva, a koji su u skladu sa razvojnim ciljevima Grada iz oblasti koje su u nadležnosti Odjeljenja  – precizirali su iz resornog odjeljenja.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!