PREBOGATE PONUDE Ukoliko Ivanović prihvati neku od cifara, Zenit će morati da se POZDRAVI sa njim

3108

Naš fudbaler Branislav Ivanović ima važeći ugovor sa Zenitom do ljeta, a na njegovu adresu i ove zime stižu ponude, koje su i više nego primamljive.

Često je dovođen u vezu sa Barselonom, ali od tog transfera nije bilo ništa, a sada se postavlja pitanje, gdje će bivši kapiten reprezentacije Srbije nastaviti karijeru.

Zenit ima opciju da produži saradnju sa Ivanovićem na godinu dana, ali su pojedini klubovi iz Katara, Saudijske Arabije i Kine očigledno riješili da dovedu vremešnog defanzivca u svoje redove.

Kako navode pojedini mediji u Saudijskoj Arabiji, klubovi su spremni da Ivanoviću ponude od šest do osam miliona evra po sezoni. Čak se navodi da naš fudbaler možda, neće čekati ljeto, već će možda spakovati kofere već ove zime.

Podsjećanja radi, Ivanović je karijeru započeo u Sremu, potom je igrao za OFK Beograd, odakle se otisnuo u inostranstvo.

Prva stanica bila mu je Lokomotiva iz Moskve. U godini 2008. stiže u Čelsi, u kojem ostaje devet godina, do 2017. kada dolazi u klub u kojem trenutno igra, piše Blic.

PODIJELI

1 komentar

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!