Kotor Varoš: Automobilom uletio u baštu roštiljnice (VIDEO)

1002

Goran Bibić (27) iz Kotor Varoši, vozeći neregistrovan „audi“, u noći između subote i nedjelje udario je u baštu roštiljnice „Žar“ u naselju Ripište.

Bašta je totalno uništena, ali na sreću povrijeđenih nije bilo, jer u vrijeme nesreće nikoga nije bilo unutra.

Očevici su ispričali da je mladić bio sam u „audiju A3“, te da je vozio iz smjera grada prema Novom naselju i direktno udario u roštiljnicu.
 .

U Policijskoj upravi Banjaluka za „EuroBlic“ je rečeno da se u Ulici Stefana Nemanje oko 5 časova dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je automobil “audi”, bez registarskih oznaka, sletio sa kolovoza.

– Vozač B. G. je u ovoj saobraćajnoj nesreći zadobio povrede. Obavljen je uviđaj. Policijski službenici će preduzeti zakonom predviđenje radnje na utvrđivanju postojanja eventualnih prekršaja po Zakonu o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima BiH – potvrđeno nam je u policiji.

Interesanto je da su na “audiju” bile postavljene strane registarske oznake. Mještani Kotor Varoši ispričali su je vozač prošao kroz cijelu baštu, te pretpostavljaju da se nesreća dogodila zbog prebrze vožnje, ali i alkohola.

Čuo sam da je vozač bio pijan i da ga je društvo odvezlo kući, ali se on vratio do grada i u povratku kući napravio šta je napravio. Ne smijem da zamislim šta bi se dogodilo da se sve nije dogodilo noću, jer u bašti roštiljnice obično sjedi mnogo ljudi – ispričao je jedan od mještana Ripišta za portal mojkotorvaros.com.

Prolaznici su juče u nevjerici gledali uništeni baštu i razbacane stolove i stolice , a uništeni automobil je sa mjesta nesreće odvukla šlep služba.

(EuroBlic)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!