Simpatične promjene izgleda: Kratke frizure za proljeće i ljeto

21963

Odlučite  se na skraćivanje kose. Inspiraciju pronađite ovdje.

Ako ste dovoljno hrabri da se odreknete svoje prekrasne duge kose i želite dramatično promijeniti izgled, odaberite frizuru koja je kratka i ženstvena. Kratke frizure vam daju elegantan, seksi i profinjen novi look.

Odlučite li se na kratku frizuru morate imati na umu nekoliko stvari. Dobra kratka frizura ima prave proporcije i uključuje sve osnovne elemente ravnoteže, linije i pokreta. Kosa mora biti tako ošišana da izgleda dobro u prirodnoj formi i prije nego je počnete oblikovati.

Kod odabira frizure najvažnije voditi računa o obliku lica. Svako je lice drugačije, a njegov oblik uvelike utječe na to kakva će vam frizura dobro stajati.

Osim toga misliti i na održavanje frizure. Velika razlika i promjena zahtijevaju više održavanja, kako bi vam kosa izgledala lijepo i njegovano.

Zavisno o frizuri i tipu kose, kratku kosu trebate redovno šišati, čak i kad je puštate da naraste. Budući da kosa ne raste jednoliko, nakon mjesec dana će vam djelovati neravno, pa je zato treba redovno šišati.

Sad vam još preostaje pronaći ideje i inspiraciju. Sigurno postoji preko 100 frizura koje odgovaraju vašem obliku lica, piše zena.ba

Kako biste suzili izbor, pronađite frizuru koja najbolje odgovara vama i vašem životnom stilu, pa uz savjetovanje s frizerom odaberite pravu boju i oblik frizure.

 

















PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!