Sakramento i definitivno bez doigravanja

446
Košarkaši Sakramenta definitivno su ostali bez šanse za plej-of, pošto su u noći između nedelje i ponedjeljka doživjeli novi poraz u Orlandu. Kingsi su i sedmi put poraženi u “mehuru”, a sada je bolji bio Hjuston, rezultatom 119:112.

“Kraljevi” su na taj način i matematički ostali bez šanse da se plasiraju u doigravanje, čime su potvrdili epitet najgore ekipe u istoriji NBA lige po broju uzastopnih sezona bez plej-ofa.

Sakramento nije uspio da zadrži prednost od 13 poena koju je napravio u prvoj četvrtini, pa je već do poluvremena razlika iznosila pola koša.

“Rakete” su duel prelomile u trećoj deonici koju su dobile 32:15 i povratka više nije bilo.

Dominirao je Rivers sa 41 poenom (14-20 iz igre), šest skokova i četiri asistencije, dok je Džejms Harden dodao 32 poena (10-21 iz igre, 3-12 za tri, 9-9 penali), uz osam uhvaćenih lopti i sedam uspješnih dodavanja.

U poraženom sastavu istakao se Dearon Foks sa 26 poena i devet asistencija, Bogdan Bogdanović je meč završio sa 13 poena, pet skokova i osam asistencija, a Nemanja Bjelica je dobio tek nešto manje od pet minuta i za to vreme upisao tri poena, dva skoka i jedno dodavanje.

Hjuston je ostao četvrti na Zapadu (44-25), dok je Sakramento 13. sa 29 pobjeda i 41 porazom.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!