“Hladno pivo” i “Riblja čorba” na Kastelu

618

Muzički festival “Banjalučki dani muzike”, koji se organizuje na platou ispred tvrđave Kastel, dobio je novi datum održavanja, pa će tako najveći domaći i regionalni izvođači nastupiti od 13. do 15. avgusta u Banjaluci.

“Razlog zbog kojeg se nismo oglašavali po pitanju našeg i vašeg omiljenog i najposjećenijeg bh. festivala je veoma jednostavan. Pandemija virusa korona poremetila je milione planova širom svijeta, pa tako i naš da kao i svake godine festival održimo u zadnjoj sedmici juna”, istakli su organizatori festivala.

U saopštenju se navodi da su zdravlje i bezbjednost posjetilaca, ali i učesnika, na prvom mjestu, te da je to osnovni razlog pomjeranja festivala.

“Zdravlje i bezbjednost vas – posjetilaca festivala, ali i učesnika, kao i svih ljudi koji rade na realizaciji istog, ipak su nam prioritet, te smo odlučili da ove godine festival ‘Banjalučki dani muzike’ održimo od 13. do 15. avgusta na tvrđavi Kastel. Kao i do sada, imaćemo priliku da zajedno uživamo u muzičkom programu poznatih regionalnih izvođača rok, pop i alternativne muzike”, naglasili su organizatori.

Što se tiče muzičkog programa festivala, ove godine će goste na Kastelu zabavljati sastavi “YU grupa”, “Riblja čorba” i “Hladno pivo”, a pored njih nastupiće i veliki broj drugih poznatih izvođača čija će imena organizatori otkriti postepeno, kako se bude bližio početak festivala.

“Produkcijski tim festivala se organizacijom različitih muzičkih događaja bavi proteklih 25 godina, ali je festival ‘Banjalučki dani muzike’ projekat koji nam je definitivno najbliži srcu i koji realizujemo sa mnogo ljubavi i entuzijazma. Svih šest godina postojanja festivala, ‘Banjalučki dani muzike’ su najposjećeniji bh. festival upravo uz pomoć naše publike”, rekli su organizatori.

U saopštenju organizacije je takođe navedeno da s nestrpljenjem očekuju da ponovo ugoste domaću i regionalnu publiku na tvrđavi Kastel.

“Nadamo se da ćemo se i ove godine zajedno odlično provesti uz drage prijatelje, dobru muziku i fantastičnu energiju”, zaključili su organizatori.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!