Fudbaleri Borca NA PAUZI do 23. marta

437

Fudbaleri Borca neće trenirati do narednog ponedjeljka, 23. marta, odluka je predsjednika kluba Vice Zeljkovića nakon konsultacija sa trenerom Vladom Jagodićem.

Poslije današnje odluke vlade RS da se uvedu vanredne mjere, a što je uvod u vanredno stanje, u banjalučkom klubu su odlučili da otkažu okupljanje koje je bilo planirano za sutra u 15 časova.

“FK Borac na čelu sa predsjednikom Vicom Zeljkovićem, te u saglasnosti sa šefom stručnog štaba Vladom Jagodićem, postupiće u skladu sa Odlukom koju je sinoć saopštio gradonačelnik Grada Banja Luka Igor Radojičić proglasivši vanredno stanje u Banjaluci. Takođe, današnjom Odlukom Vlade RS u kojoj je proglašena vanredna situacija u Republici Srpskoj, FK Borac suspenduje ranije donesenu odluku da se sutra (17. 3. 2020.) okupe igrači i stručni štab i nastave trenažni proces na Gradskom stadionu Banja Luka. Sve aktivnosti po ovom pitanju se ODGAĐAJU do ponedjeljka 23.03.2020. godine.

U predstojećem periodu do okupljanja, igrači i stručni štab Kluba obavezni su da ne napuštaju mjesto boravka, grad Banja Luku, te će u periodu do prvog idućeg treninga pratiti uputstva koja dobijaju od Kluba, a uz kosultacije sa klupskim kondicionim trenerom održavaće minimum tjelesne fizičke spreme u kućnom ambijentu”, stoji u saopštenju kluba.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!