“Hotel Beograd”

1643

Veliko interesovanje za beogradski premijeru filma Konstantina Statskog. Miloš Biković: Premijera je bolja ovdje nego u Moskvi. Film u Rusiji vidjelo gotovo milion ljudi

Veliko interesovanje Beograđana izazvao je u utorak film “Hotel Beograd” reditelja Konstantina Statskog, koji je tokom produženog premijernog vikenda vidjelo gotovo milion Rusa. Pored svečane projekcije u Sava centru, gdje je bio glumački defile, rusko-srpsko ostvarenje prikazano je i u bioskopu “Sinepleks Ušće”.

– Bolja je premijera u Beogradu nego u Moskvi – dobacio je Miloš Biković, koji igra glavnog junaka Pašu, te za “Novosti” dodao da u filmu nije predstavljen prototip srpskog muškarca, već samo jedan od tipova.

– U “Hotelu Beograd” prikazali smo neku vrstu prevarantskog šarma. Ipak, iz toga ne bi trebalo zaključiti da su svi Srbi poput Paše. Najvažnije je što film predstavalja Beograd i Srbiju na privlačan način, a Srbe kao gostoljubive ljude, dobrog srca. Važno je da su naši ljudi nesebični, dobri, spremni da se žrtvuju, sve daju za nekoga i odreknu se svega zbog ljubavi.

Mnoge scene ove romantične komedije snimane su u Beogradu, ali i u Rajačkim pimnicama i Braćevcu u Negotinskoj Krajini.

– Želja nam je bila da gledaoci vide ne samo Beograd nego i Novi Sad i srpsko selo. Cilj je bio da što više Rusa poželi da posjeti Srbiju, a i dobili smo mnogo komentara kako žele da dođu – kazao je Biković za “Novosti”.

Gledaoci su, uz mnogo smijeha tokom projekcije, dugim aplauzom nagradili glumačku ekipu. Pored reditelja Statskog, publici su se, vidno oduševljeni, poklonili i glumci Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Јelisaveta Orašanin Teodosić, Srđan Žika Todorović, Јelisaveta Seka Sablić, kao i glavna glumica Dijana Požarska.

Romantični “ol inkluziv” aranžman, koji će gledaoce nasmijati do suza, biće od 12. marta u bioskopima širom Srbije i regiona. U Sava centru se u utorak pojavio i Momčilo Bajagić Bajaga koji je u susret premijeri ovog filma izveo pjesmu “Darja” sa Milošem Bikovićem.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!