Za godinu dana smršala 60 kg, otkriva recept

609

Džosi Desgrand je godinama imala problem sa gojaznošću. U 16. godini njena težine je dostigla 120 kilograma, zbog čega je riješila da uvede promjene u svoj život.

Prisjećajući se početka, Džosi Desgrand otkriva da joj je višak kilograma narušio samopouzdanje. Kako se bližilo matursko veče, ona je riješila da uradi nešto po pitanju svoje težine.

Skidanje suvišnih kilograma nije bio lak proces, ali je mlada Australijanka bila uporna.

Ona se nije oslanjala na pilule i čajeve za mršavljanje, ili bilo kakve operacije, već je samo korigovala ishranu.

“U potpunosti sam izbacila šećere, ugljene hidrate, hljeb, jedem manje porcije i neprerađenu hranu. Svaki dan imam tri obroka, ” tvrdi Džosi koja danas izgleda potpuno drugačije.

Lijepa plavuša je uspješno gubila kilograme, a kako kaže, ni danas nije odustala od zdrave ishrane. Napominje da čak ni na maturskoj večeri nije jela dezert, a to joj nije predstavljalo nikakav problem.

Desgrandova danas mnoge inspiriše putem svog Instagram profila, daje savjete i bodri ljude koji imaju problem sa gojaznošću, prenosi Super žena.

Njene slike prije i poslije su dokaz da apsolutno svako može da dovede svoju liniju u red, ali je uslov da promijeni ishranu.

Džosi takođe na ovoj društvenoj mreži objavljuje zdrave recepte. Cilj joj je da ih sve skupi i uskoro objavi knjgu koja će pomoći drugima.

Pogledajte kako je tekla njena promjena:

View this post on Instagram

Half the person I was.

A post shared by Josephine Desgrand (@nolongerfatjosie) on

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!