Pet načina kako muškarci pokazuju da vas vole, a da ne izgovore Volim te

1348

Momci ljubav iskazuju djelima, čisto ako ste slučajno mislili da vas ne voli jer vam to ne govori (dovoljno često)…

Evo šta kaže Cosmo na tu temu:

1. Iskren je prema vama po pitanju apsolutno svega, a čak vam i priznaje stvari koje nikome drugom ne bi priznao. Rijetki su momci koje možete lako pročitati i koji sve dijele s partnerkom. Ako vam govori sve svoje “tajne”, čak i kad to ne tražite od njega, ne ispuštajte ga iz ruku.

2. Pušta vas da postanete dio cijelog njegovog svijeta. Ako vas odvede kući, upoznaje s prijateljima i roditeljima i govori svima da ima djevojku – nema sumnje.

3. Kada su na repertoaru romantično/seksi trenuci nije nimalo sebičan. Šta više, itekako se trudi udovoljiti vam. U krevetu djela definitivno znače više od riječi: ako je uvijek spreman ispuniti vaše želje i maštarije, osim dobrog seksa, dobićete dokaz ljubavi! Sjetite se toga prije nego što sljedeći put imate potrebu prigovarati zbog neke sitnice ili započeti svađu.

4. Pokazuje vam da vas poštuje. I to ne na način da vam tepa ili da vas neprestano mazi. Ako vam daje dovoljno prostora, traži vaše mišljenje kad treba nešto odlučiti te preuzima dio odgovornosti, to znači da vas poštuje, ali i da vas voli. Ako vas pažljivo sluša što govorite i pokušava pomoći kad god mu se ukaže prilika, znači da mu je doista stalo do vas.

5. Ni pretrpan raspored, ni hrpa obaveza, ni kilometri koji su se među vama ispriječili, za njega nisu problem. Ako mu je stalo do vas, neće ga spriječiti ni stotine kilometara da bude s vama. Pokaže li požrtvovnost, to vrijedi više od “dvije slatke riječi”.

(Cosmopolitan.hr)

 

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!