Uz ove savjete usne će vam izgledati punije

485

Poznata šminkerka slavnih Kejt Sanjot otkrila je zanimljiv trik uz pomoć kog zvijezde vizuelno vole da uvećaju svoje usne.

Suština ovog trika jeste nanošenje različitih proizvoda na usne koji će ih njegovati i prirodno nabubriti kako bi izgledale veće. Prvi proizvod jeste krema za predio oko očiju.

“Kremu za predio oko očiju treba stavljati na usne jer usne čini ista tanka i osjetljiva koža. Pored toga, krema je delikatnija, a ono što je dobro za kožu oko očiju – dobro je i za kožu oko usana, pa je možete zato koristiti za hidrataciju usana”, objasnila je Kejt.

Nakon što se krema stavi na usne, treba je ostaviti nekoliko minuta poput maske, a zatim preko nanijeti balzam za dodatnu hidrataciju.

Ovaj korak možete uraditi prije odlaska na spavanje kada želite da sutradan imate punije usne, ali i sat vremena prije šminkanja. Ovaj trik Kate uvijek koristi kada šminka poznate ličnosti, ali i mlade koje žele da na svom velikom danu izgledaju savršeno.

“Za hidrataciju usana je hijaluronska kiselina najbolja, pa su tako proizvodi koji je imaju idealni za korišćenje. Hijaluronska kiselina hidrira kožu i povećava joj kapacitet zadržavanja do čak hiljadu puta više, a takođe i svu vlažnost sakuplja na površini kože”, kaže Kejt.

(Elle.rs)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!