PLANOVI OLIMPIJSKOG CENTRA JAHORINA Novu sezonu skijanja otvara koncert Brajana Ferija

455

Koncerti britanske pop zvjezde Brajana Ferija i pjevača Đorđa Davida predstavljaju odličan uvod u novu sezonu skijanja na Jahorini, poručuju iz olimpijskog centra Jahorina.

– Za nadolazeću zimsku sezonu smo pripremili mnogo novina i zaista mnogo toga očekuje turiste ove zime na Jahorini. Ove godine smo pripremili dva otvaranja sezone prvi će biti od 6 do 8. decembra a drugi od 12 do 15.decembra i u oba termina ćemo odobravati 50 odsto popusta na ski pas – rekla je stručni saradnik za odnose sa javnošću olimpijskog centar Jahorina Sanja Čeremidžić.

Naglasila je da će obje manifestacije otvaranja biti ispunjene zanimljivim događajima.

– Najzanimljiviji na prvom otvaranju je svakako koncert Brajan Ferija velike britasnke pop zvijezde koji je zakazan za 7.decembar u 20 časova.

Nakon toga u toku drugog otvaranja od 12 do 15.decembra ćemo imati koncert Đorđa Davida – navela je ona i dodala da u toku sezone sve posjetioce očekuje puno dobre zabave, odličnog skijanja i zanimljivih manifestacija.

Navela je da je kroz veliki investicioni projekat u Jahorinu uloženo preko 30 miliona KM te da će svi koji dođu imati priliku da vide i nove investicije.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!