Vlasenica i Teslić ostaju domaćini trke Beograd – Banjaluka

560

Opštine Vlasenica i Teslić biće domaćini etapa biciklističke trke “Beograd – Banjaluka” i iduće godine, dok je još nekoliko gradova potvrdilo ozbiljnu zainteresovanost da ugoste start ili cilj etape.

Zato je već sada jasno da će najkvalitetnija trka u regionu u najmanju ruku imati četiri etape kao i ove godine, a lako je moguće da se organizatori odluče i za petu.

Pored tradicionalnih domaćina Beograda i Banjaluke koji su uključeni svih prethodnih 13 izdanja, značaj promocije i razvoja sporta, ali i turizma ponovo je prepoznao dugogodišnji partner Teslić, dok će Vlaseničani drugi put pozdraviti bicikliste.

Do kraja godine trebalo bi da bude poznata kompletna ruta trke, a organizatori će do tada razgovarati sa predstavnicima ostalih zainteresovanih gradova.

Da podsjetimo, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić je tokom minulog izdanja trke rekao da bi najveći grad u Semberiji želio i start i cilj etape, a isto je rekao i prvi čovjek Doboja Boris Jerinić.

“U kontaktu smo sa rukovodstvom Prnjavora i Dervente koji su takođe zainteresovani da ugoste jednu etapu, kao i Brčkog koje je domaćin posljednjih nekoliko godina”, rekao je direktor trke Vladimir Kuvalja.

(Glas Srpske)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!