U centru Banjaluke od 22. novembra skijaška mini-skakaonica

723
Na Trgu Krajine u Banjaluci će, u susret zimskoj turističkoj sezoni, 22. 23. i 24. novembra biti postavljena mobilna skijaška mini-skakaonica.

Iz banjalučke Turističke organizacije saopšteno je da mini-skakaonica “Mini Planica” stiže iz Slovenije, dostupna će biti od 10.00 do 19.00 časova.

Njeno postavljanje organizovano je u saradnji sa Olimpijskim centrom “Јahorina” i uz podršku grada Banjaluka i Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske.

Iz Turističke organizacije grada ističu da će na ovaj način grad dobiti priliku da se kvalitetno promoviše u Sloveniji, odakle dolazi najveći broj turista u Banjaluku.

Osim skijaške mini-skakaonice, na Trgu Krajine je planirano i postavljanje promotivnih štandova s ciljem promocije banjalučke Turističke organizacije, Olimpijskog centra “Јahorina” i slovenačkog Ski-centra “Planica”.

– Planiran je i fakultativni obilazak mini-skakaonice da bi se djeca od trećeg do sedmog razreda osnovnih škola upoznala o skijanju i skijaškim skokovima i bogatoj turističkoj ponudi oba turistička mjesta – ističe se u saopštenju.

Iz banjalučke Turističke organizacije podsjećaju da je sa Olimpijskim centrom “Јahorina” potpisan Sporazum o saradnji koji podrazumijeva i uzajamnu promociju turističkih proizvoda, zajedničko kreiranje turističkih sadržaja koji će biti plasirani na evropskoj i svjetskoj turističkoj mapi.

Turistička organizacija grada Banjaluka smatra da će ovakav vid saradnje obogatiti turističku ponudu i upotpuniti sadržaj koji će privući veliki broj turista u grad na Vrbasu.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!