Humanitarni turnir ”Pomozite da pomognemo”

599

Tradicionalni humanitarni turnir u malom fudbalu ”Pomozite da pomognemo”, u organizaciji Crvenog Krsta Banja Luka, ove godine se organizuje u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za pomoć radu Javne kuhinje Crvenog Krsta Banja Luka, koju svakodnevno posjećuje 450 korisnika, od kojig je nekima to jedini obrok u toku dana.

S obzirom na slabu finansijsku situaciju i stalne potrebe velikog broja korisnika pomoći Crvenog Krsta, mole se sva preduzeća, kompanije, organizacije, pojedinci i svi ljudi velikog srca da u skladu sa svojim mogućnostima izdvoje određena novčana sredstva kako bi pomogli rad Javne kuhinje i obogatili postojeće obroke koji se pripremaju.

Crveni Krst Banjaluka već osmu godinu organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu, a sve u cilju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć onima kojima je ona najpotrebnija.

Ove godine humanitarni turnir će biti organizovan u subotu i nedjelju, 23. i 24.11.2018. godine sa početkom u 09:00 časova u sali O.Š. ”Borisav Stanković ”.

Učešće po ekipi je 30 konvertibilnih maraka.

Uplate se vrše direktno na žiro račun Crvenog Krsta Banja Luka:

551-001-00000-130-27
”UniCredit Bank”,
Primalac: Crveni Krst Banja Luka,
sa naznakom ” Za pomoć u radu Javne kuhinje”.

Pravo nastupa na turniru se stiče predavanjem jednog ovjerenog primjerka uplatnice u prostorije Crvenog Krsta Banjaluka svakim radnim danom od 10:00 – 14:00 ili slanjem fotografije uplatnice putem vibera (065/808-896) do 21.11.2018. godine, dok se drugi primjerak uplatnice donosi na dan turnira.

 

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!