Bokserski spektakl u “Boriku”

756

Spektakl u boksu i kik-boksu “Hektor fight night” biće održan večeras od 20 časova, a banjalučka publika će imati priliku da vidi 11 borbi, među kojima su i one domaćih miljenika Denisa Marjanovića i Čede Pantića.

Organizatori očekuju da Sportska dvorana “Borik” bude ispunjena do posljednjeg mjesta, jer, kako kažu, grad na Vrbasu na ovakav događaj čeka godinama. Marjanovićev povratak u ring poslije duže pauze svakako je pravi mamac za publiku, a Pantić kao zvijezda u usponu uživa veliku popularnost u regionu.
“Srećan sam što ću se ponovo boriti pred banjalučkom publikom. Posljednji put sam u Banjaluci imao meč prije šest godina. Očekujem zanimljivu borbu. Moj rival Dario Kadić je iskusan borac, ima više od 50 profesionalnih mečeva, ali ne dam svoj skalp”, navodi Marjanović.
Mečevi Marjanovića i Pantića predstavljaju centralni dio večeri. Pored njih, u ringu će se naći i druga veoma zanimljiva lica. Profesionalni debi imaće domaći bokser Stefan Čajić. I on dolazi iz Hektorovog tima, ima samo 18 godina i važi za velikog talenta.
Organizator ove manifestacije Predrag Stanković uvjerava da publiku u “Boriku” očekuje pravi spektakl. Ovaj događaj će produkcijski biti na visokom nivou, a neće izostati ni kvalitetne borbe.
“Mislim da smo uparili prave borce, da su svi podjednaki, tako da očekujemo izjednačene i neizvjesne mečeve. Siguran sam da će gledaoci imati šta da vide. Učinili smo sve da napravimo istinski spektakl kakav Banjaluka zaslužuje”, naveo je Stanković.
Spisak mečeva: Marjanović – Kadić, Pantić – Duraković, Tošić – Jaman, Vasić – Tucak, Savanović – Trivković, Čajić – Dragojević, Šućur – Drobnjak, Dmitrović – Pašalić, Njegač – Horvatić, Buza – Ramić, Stegić – Mrkonjić.
(Nezavisne)
PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!