Ariana Grande, Majli Sajrus i Lana Del Rej pjesmom najavile “Čarliejeve anđele” (VIDEO)

1144

Ariana Grande, Majli Sajrus i Lana Del Rej udružile su snage i snimile pjesmu “Don't Call Me Angel”, jednu od naslovnih pjesama nadolazećeg istoimenog filma “Čarlijevi anđeli”, koju već nakon prvog slušanja mnogi nazivaju pop hitom sezone.

Uz pjesmu je odmah objavljen i pripadajući videospot u kojem se pjevačice nalaze u ulozi anđela. Film ” Čarlijevi anđeli”, koji u kina dolazi 14. novembra, u režiji je glumice i režiserke Elizabet Benks.

– Važno mi je bilo najaviti “Čarlijeve anđele” moćnom himnom koja veliča snagu žena, a iza koje stoje isto tako snažni i veliki glasovi. Ali dobiti tri, prema mnogima, najsnažnija glasa današnjice, to nisam ni sanjala. Ono što su Ariana, Majli i Lana ispunile nadilazi čak i moja velika očekivanja. Njihova pjesma je snažna, poučna, i potpuno razvaljuje – rekla je Benks povodom lansiranja novog spota.

“Don't Call Me Angel” napisali su Ariana Grande, Majli Sajrus, Lana Del Rej, Maks Martin, Savan Koteča, Ilja Salmanzadeh i Alma-Sofia Mitinen.

Nakon Kameron Diaz, Dru Berimor i Lusi Lu u uloge “Čarlijevih anđela” uskače nova glumačka postava koju čine Kirsten Stjuart, Naomi Skot i Ela Balinska.

Ovog novembra njih tri kao agentkinje Elena, Sabina i Džejn predstavljaju novu generaciju anđela koje spasavaju svijet naravno uz dovoljnu dozu humora i zabave.

Djevojke rade za tajanstvenog Čarlsa Taunsenda i, kao i do sada, pružaju sigurnosne i detektivske usluge svojim klijentima. Ove godine agencija se širi na međunarodni nivo s iznimno pametnim, neustrašivim i uvježbanim ženama širom svijeta. Kada mladi inženjer pusti glas o opasnoj tehnologiji, anđeli su pozvani u akciju, stavljajući svoje živote u opasnost kako bi sve zaštitili.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!