Simimpeks otvorio novi poslovni objekat u PZ „Ramići – Banja Luka“

695

Gradonačelnik Igor Radojičić i direktor kompanije Simimpeks Slađan Cvijanović, otvorili su novi poslovni objekat ove kompanije. Moderan poslovni prostor nalazi se u Poslovnoj zoni „Ramići – Banja Luka“ i prostire se na 5.000 kvadratnih metara. Ujedno, danas je u poslovnom prostoru Simimpeksa, jednog od najvećih regionalnih trgovaca autodijelovima, otvoren i cjelodnevni sajam posvećen autodijelovima i autokozmetici.

Čestitajući kompaniji Simimpeks na velikom poslu i velikoj investiciji, gradonačelnik Igor Radojičić je izrazio zadovoljstvo zbog činjenice da su u samo tri dana, u Poslovnoj zoni “Ramići – Banja Luka”, otvorena dva nova velika poslovna objekta.

  • Radi se o respektabilnoj firmi, članici svjetske grupacije trgovaca autodijelovima i lideru u Bosni i Hercegovini u ovoj oblasti. Tu su nova radna mjesta, širenje i zaokruživanje poslovne zone u Ramićima, što su sve pozitivni primjeri i jedino možemo da poželimo što više ovakvih događaja – istakao je Radojičić te najavio da uskoro na prodaju ide velika parcela od 20.000 kvadratnih metara u Poslovnoj zoni “Jelšingraad”.
  • Direktor Simimpeksa Slađan Cvijanović, istakao je da je izgradnjom ovog objekta, objedinjeno poslovanje ove velike kompanije koja zapošljava 235 radnika.
    • Današnjim poslovnim događajem obilježavamo i 20 godina izuzetno uspješnog rada naše kompanije. Za nas je danas veliki dan i želimo iskazati zahvalnost svima koji su nam ukazali povjerenje u protekle dvije decenije. Od danas, naša kompanija je pod jednim krovom, a prostor smo prilagodili potrebama modernog poslovanja – zaključio je Cvijanović.
PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!