Iza kulisa snimanja filma „ Grdana: Gospodarica zla 2“, sa Anđelinom Džoli

2330

Prošlo je pet godina od Diznijevog hita o zloj veštici, igranom rimejku bajke o „Uspavanoj ljepotici“. U pripremi je i nastavak priče, pod naslovom „Gospodarica zla 2“. Dizni je svoje fanove obradovao informacijom da se za par nedelja očekuje premijera pomenuton nastavka.

Dizni je prije par mjeseci objavio prvi trejler za film Grdana: Gospodarica zla, koji je nastavak filma Grdana: Zla vila, iz 2014. godine, gdje smo vidjeli priču o „Uspavanoj ljepotici“, princezi Aurori, iz ugla „zlikovca“.

Andželina Džoli je ponovo Grdana u drugom dijelu Diznijeve bajke. Na službenom instagram profilu, objavljeni su snimci sa snimanja filma u kome glavnu ulogu igra Anđelina Džoli.

U objavljenom video, popularna 44-godišnjakinja sjedi dok tim stručnjaka radi na frizuri i maski za ulogu.

Pošto glumica stavi vještačke zube, sočiva i crveni ruž, uloga zle žene ponovo se rađa. Ono što je novost, prema pisanju američkih medija, je da će u ovom nastavku filma, Anđelina dobiti i suparnicu, koju će igrati njena koleginica Mišel Fajfer.

U prvom dijelu filma ispričana je neispričana priča o glavnoj negativki Diznijevog crtaća „Uspavana ljepotica“ iz 1959. godine.

Bajka koja je svima dobro poznata ispričana je iz perspektive moćne čarobnice Meleficent.

“Maleficent: Mistress of Evil” , režirao je Joakim Roning, a film će premijerno biti prikazan 18. oktobra.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!