Kvalifikacije za Ligu šampiona: Kopenhagen – Crvena zvezda

608
Revanš 3. kola kvalifikacija za LŠ Kopenhagen – Crvena zvezda igra se danas na stadionu Parken od 19.55 uz direktan prenos na programu RTRS-a, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti i na našem portalu.

Fudbaleri Crvene zvezde na revanš u Kopenhagen otputovali su bez povrijeđenih Milana Pavkova, Mohameda El Fardua Bena i Srđana Babića.

Pred Crvenom zvezdom je težak i neizvjestan meč na gostujućem terenu na koji će izaći u znatno izmjenjenom sastavu zbog povreda nekolicine igrača, ali se tim dobro pripremio i svjesni su šta ih očekuje.

Pavkov definitivno nije uspio da se oporavi od povrede zadobijene u prvom meču dva tima u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, Ben vuče povredu još iz Helsinkija, dok ju je Babić zaradio na prethodnoj utakmici protiv Mladosti iz Lučana u Superligi.

Trener Vladan Milojević na put u Dansku odlučio je da povede 19 igrača, među kojima je i naknadno prijavljeni novajlija iz Rada Njegoš Petrović.

Na spisku su: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Milan Rodić, Santana Žander, Hose Alberto Kanjas, Mirko Ivanić, Marko Marin, Dušan Јovančić, Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Milan Јevtović, Veljko Simić, Aleksa Vukanović i Ričmond Boaći.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!