Rock'n'roll maraton za 5. jubilarnu motorijadu Moto kluba ISTOK!

923

Peta, jubilarna motorijada MK Istok, predstavlja maratonski rock-n-roll program na više lokacija u gradu na Vrbasu!

Posljednji vikend u julu rezervisan je za ljubitelje dvotočkaša i rock'n'roll-a! Od 26. do 28. jula na banjalučkoj tvrđavi Kastel nastupiće KOB, FJUŽNA PRUGA i Clasic Rock Oktet, ĐORĐE DAVID i Death Saw, METALLICA Tribute Band, IRON MAIDEN Tribute Band  i  EPILOG, a više od 20 sati žive svirke upotpuniće nastupi na dvije dodatne lokacije u gradu.

Naime, u petak, 26. jula od 17 časova, zakazana je svirka STRINGS ACOUSTIC LIVE u MK ISTOK Club House, a u subotu, 27. jula od 13 do 17 časova u pabu Rock Symphony uživaćemo uz ISTOK BEND, FJUŽNU PRUGU, KOB i EPILOG!

U susret trinaestom rođendanu kluba, očekuje nas pravi bajkerski praznik uz maratonski program samnogo vrhunskog rock'n'roll-a i uz mnogobrojne prijatelje, bajkere i moto klubove. U Banjaluku prema sadašnjim najavama zaputiće se bajkeri iz više od 20 svjetskih zemalja!

Sudeći po dosadašnjim izdanjima motoskupa u organizaciji MK ISTOK, kada se broj posjetilaca i dvotočkaša povećavao iz godine u godinu i to velikim procentom, ne treba sumnjati da će i predstojeći jubilarni motoskup biti jedan od najmasovnijih događaja u Banjaluci ovog ljeta.

Jubilarna motorijada MK Istok promoviše iskonsko uživanja u stilu pravih bajkera, koji cijene iskreno prijateljstvo, kvalitetno druženje i život po jedinstvenom bajkerskom kodu u kojem dominira poštovanje, poštenje i bratstvo koje ne može da se kupi!

Spremite se za 5. BANJALUČKU MOTORIJADU MOTO KLUBA ISTOK!

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!