OK Fest 12/13/14 juli 2019

1309

Ljubitelji odlične zabave, druženja i adrenaliskog doživljaja i ove godine biće u prilici da uživaju u jedinstvenoj OK avanturi i to 12/13/14 jula, kada će se na Tjentištu održati šesti po redu Nektar OK Fest.

I ovoga puta publika Nektar OK Festa uživaće u sjajnoj muzici na tri festivalska stage-a. Jägermeister main stage ove godine ugostiće „škotske grofove“ Franz Ferdinand, jedan od najkvalitetnijih bendova britanske, ali i svjetske muzičke scene. Publika će biti u prilici da uživa u njihovom nastupu, ali i hitovima sa dugo čekanog albuma koji su objavili počektom prošle godine „Always Ascending“. Osim škotskog indie-rock sastava za odličnu trodnevnu zabavu na Jägermeister main stage-u pobrinuće se miljenici regionalne publike Dubioza kolektiv, kao i ostali sjajni izvođači iz regiona, od kojih će neki po prvi put osjetiti OK atmosferu Tjentišta Goblini – Nele Karajlić – Brkovi – Edo Maajka – Partibrejkers – Pips, Chips & Videoclips – Helem nejse.

Ni ove godine nismo zaboravili najvjerniju festivalsku publiku, OK kampere, koji su navikli da zagrijavanje za večernje koncerte započnu u dnevnoj varijanti, uz dobar provod i izvođače koji ih očekuju na Sensation OK stage-u. Ove godine za dnevni program, pod obroncima planinskih masiva NP Sutjeska zaduženi su Let 3 – Bjesovi – Vojko Vrućina – Đorđe Miljenović – Iskaz – M.O.R.T.

Tu nije kraj, očekuje nas još dobre muzike i zabave na OK summer stage-u, omiljenom mjestu za dnevno chillanje kraj bazena uz Dj-eve Mladen Tomić – Nebs Jack – Space motion, ali i na after partiju u OK kampu.

Vaš OK paket osigurajte na vrijeme … sve info na http://www.okfest.net/#booking

Ukoliko još niste imali priliku da… vidite kako izgledaju magična jutra na Tjentištu, uživate u koncertima domaćih i svjetskih muzičkih imena u posebnom i neponovljivom ambijentu NP Sutjeska, te doživite pravu avanturu kroz rafting najdubljim evropskim kanjonom rijeke Tare ili planinarske šetnje na obroncima planinskih masiva Maglića i Zelengore… 12/13/14 juli 2019. godine pravo je vrijeme za to. Vidimo se na Tjentištu!!

Kontakt info +387 65 360 014
booking@okfest.net

#budiOK

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!