Dječiji sajam u Banjaluci – najveća porodična manifestacija

598

U Banjaluci će 25. i 26. maja, u okviru programa “Proljeće u Banjaluci”, uz podršku Grada Banjaluka, u Dvorani “Borik” biti održan Dječiji sajam sa dosada najraznovrsnijim sadržajima za djecu i cijelu porodicu.

Dječiji sajam je najveća i najvažnija porodična manifestacija u Banjaluci na kojoj posjetioci mogu pronaći proizvode po jednistvenim promotivnim cijenama, saznati novitete, učestvovati u edukativnim, ali i zabavnim radionicama, panel diskusijama, predavanjima.

Posebna pažnja biće posvećena programu stručnih predavanja, prije svega iz oblasti prava djeteta, dječije i socijalne politike, zdrave ishrane, kao i najnovijih saznanja iz pedijatrije koje su važne za pravilan rast i razvoj djece. U saradnji sa službama za hitne intervencije svoj doprinos Dječijem sajmu daće Vatrogasna brigada i MUP Srspke.

U bogatom programu na centralnoj bini nastupaće djeca iz vrtića i osnovnih škola, plesne grupe, revije, kulturno-umjetnička društva, solisti, horovi, a podršku na bini će im dati i razne organizacije koje se bave djecom i koje doprinose formiranju i razvoju zdrave i sigurne porodice.

Dječiji sajam Banjaluka će na najbolji način obilježiti Međunarodni dan porodice i dati podršku kreiranju programa namijenjenih za djecu i porodicu.

Ulaz za sve posjetioce je besplatan, a mališane u Dvorani “Borik” očekuje odlična zabava sa dosta iznenađenja, takmičenja, maštovitih, kreativnih, sportskih i gejmerskih kutaka.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!