Obustava saobraćaja 19. aprila

767

 

Drugi po redu “Run&More Weekend” festival biće održan od 19. do 21. aprila 2019. godine u banjalučkoj tvrđavi Kastel, u organizaciji Support marketing centra, Atletskog kluba Banja Luka i “Run&More Community” tima.

Petu godinu zaredom, Run&More Community organizuje polumaratonsku trku u Banjaluci – RMC Banja Luka Half Marathon, koja će se na novoj stazi trčati najljepšim alejama, ulicama i parkovima, sve do najznačajnijeg istorijskog spomenika – tvrđave Kastel. Pored trke na 21km, pripremaju i trke na 10 i 5 km, “School Run” – školsku trku, “Bambini maraton” – dječiju trku, a prvi put u Banjaluci organizujemo i jednu od najuzbudljivijih tematskih trka “Colour Fun Run”. Učesnike festivala očekuje još jedan EXPO sajam, ali i EDU Coaching Forum sa zanimljivim predavačima iz regiona.

Zbog održavanja trka u okviru RMC Banja Luka polumaratona, danas, 19.aprila, od 12,00 do 15,30 časova i od 18,00 do 20,30 časova, doći će do obustave saobraćaja u Ulici Kralja Petra I Karađorđevića, na dijelu od Aleje Svetog Save (Pozorište) do Bulevara cara Dušana (Ekvator).

Takođe, od 12,30 do 15,00 časova i od 18,00 do 20,30 časova, do obustave će doći na Bulevaru cara Dušana, na dijelu od Ulice kralja Petra I Karađorđevića do Ulice Đure Daničića.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja na linijama javnog prevoza putnika koje saobraćaju Ulicom Kralja Petra I Karađorđevića, dio od Ulice Marije Bursać do Aleje svetog Save, izvršiće se preusmjeravanje autobusa preko tzv ,,stare autobuske stanice,, odnosno u ulice Bulevar cara Dušana, Kninska, Vidovdanska, Vuka Karadžića i dalje postojećom trasom.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!