Grupa Reno otvorila novi dizajnerski centar u Šangaju

1352

Novi “Reno dizajn centar Šangaj” će omogućiti osmišljavanje i dizajniranje budućih Reno modela koji će direktno odgovoriti očekivanjima kineskih kupaca

IDEJA čelnika Grupe Reno je da svoj razvoj na stranim tržištima koncipiraju tako da u značajnijim centrima otvaraju dizejnerske centre.

Najnoviji je otvoren u Šangaju u Kini, koji je već šesti takav centar u svijetu.

Odeljenje za dizajn Grupe Reno, koje ima sada svoje centre u Francuskoj, Rumuniji, Južnoj Koreji, Brazilu i Indiji i Kini. Novi “Reno dizajn centar Šangaj” će omogućiti osmišljavanje i dizajniranje budućih Reno modela koji će direktno odgovoriti očekivanjima kineskih kupaca.

– Naš novi dizajnerski studio u Šangaju potpuno je u skladu sa strategijom Grupe za osvajanje novih kupaca u Kini. U narednim mesecima nameravamo da zaposlimo oko 20 domaćih dizajnera. Ovi talenti će nam pomoći da predvidimo očekivanja kineskih kupaca. Ovaj centar će igrati važnu ulogu u dizajniranju budućih lokalnih modela. Takođe ce doprinijeti globalnim projektima Grupe – rekao je Laurens van den Aker, direktor Reno grupe za industrijski dizajn.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!