Obilićevo: Ulica Carice Milice uskoro u novom ruhu

454

Više od 100.000 KM biće uloženo u temeljnu obnovu oštećene ulice Carice Milice u Obilićevu, jedne od najprometnijih saobraćajnica u ovom dijelu grada, saopšteno je iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

U okviru investicionog održavanja, koje je već pokrenuto na više saobraćajnica na gradskom području, danas je počela obnova ove saobraćajnice, i to u dužini od 450 metara, odnosno na potezu od kružnog toka do Klinike za psihijatriju.

Prema podacima nadležnog odjeljenja, radovi podrazumijevaju skidanje asfalta i postavljanje novog, kao i obnovu oštećenih dijelova trotoara.

Oliver Gačić, predsjednik Savjeta mjesne zajednice Obilićevo 1, kaže da je obnova ove saobraćajnice jedan od prioriteta u ovom naselju.

-Unazad dvije godine, obnova ove ulice bila je jedan od naših prioriteta. Tražili smo da se ulica uredi po završteku izgradnje kružnih tokova kod Rebrovačke crkve i na Istočnom tranzitu kod marketa „As“, s obzirom na to da je za vrijeme tih radova bila jako korištena, kao „premosnica“ na putu do centra grada – kazao je Gačić.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!