Za vikend „Konverzija“: Banja Luka domaćin vrhunskih digital marketing stručnjaka

571

Treća regionalna digital marketing konferencija „Konverzija”, koja će okupiti preko 400 učesnika iz cijelog regiona, biće održana u subotu i nedjelju, 13. i 14. aprila u Banskom dvoru.

„Oni će imati priliku da slušaju 26 vrhunskih predavača, koji će u dva dana, kroz individualna predavanja i otvorene panel diskusije obraditi brojne teme iz raznih oblasti digital marketinga, te otkriti mnoštvo korisnih trikova i savjeta za unapređenje online biznisa“, saopštili su organizatori Agencija Grejp iz Banje Luke.

Kako su istakli, ulažu mnogo truda da treća „Konverzija” po kvalitetu sadržaja nadmaši prethodne dvije. U fokusu konferencije i dalje ostaju nesebična razmjena znanja i iskustava i ostvarivanje poslovnih saradnji između samih učesnika.

Podsjećamo, konferencija „Konverzija” je jedinstven događaj edukativnog karaktera namijenjen svima koji se bave poslovima „novog doba” i koji su dio digitalne ekonomije. Više informacija o samom događaju možete pronaći na zvaničnoj veb stranici konferencije www.konverzija.org.

Grad je podržao i ovogodišnju „Konverziju“, koja je uvrštena u program „Proljeća u Banjaluci“.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!