Dnevni horoskop

1936

OVAN

Možete da očekujete manji konflikt sa poslovnim saradnicima danas. Moguće su neke neprijatne okolnosti. Osjećate se usamljeno i potrebne su vam promjene na ljubavnom planu. Čuvajte bubrege. Posjetite ljekara radi kontrole.

BIK

Imate dosta obaveza ispred sebe tokom današnjeg dana pa vam je pravilna organizacija jako važna. Ako želite da dođete do nekih novih poznanstava, važno je da se više pokrenete na društvenom planu. Imunitet vam je oslabljen.

BLIZANCI

Moguće je da ćete imati komplikacije na poslovnom planu. Pred vama su problemi koje nećete moći sami da riješite. Sasvim neočekivano susrećete vašu staru simpatiju. Probudiće vam se emocije. Manji problemi sa aritmijom.

RAK

Današnji dan vam na neki način može biti težak pa nemojte sada da započinjete nove poslove. Voljena osoba vas često nervira zbog navika koje ima. Čini vam se da ste malo prenaglili sa odlukama. Ne izlažite se prevelikom naporu.

LAV

Ostvarićete sve ono što budete željeli na poslovnom polju, bez većih komplikacija. Pred vama je generalno povoljan dan. Niste sigurni kako da prihvatite promjene koje primjećujete kod vašeg partnera. Osjetljiv kardiovaskularni sistem.

DJEVICA

Možete da očekujete stabilizaciju na ovom polju. Povoljan je dan da pokrenete rješavanje nekih važnih pitanja. Potrebno vam je više razumijevanja od strane partnera. Ponekad imate utisak da vas ne podržava. Stomačni problemi.

VAGA

Probleme koje ste imali na poslu ćete uspjeti da riješite mnogo lakše nego ranije. Povoljan vam je dan. Važno je da voljenoj osobi pokažete da ćete joj pružiti dovoljno strpljenja i razumijevanja. Bolovi u grlu vam stvaraju probleme.

ŠKORPIJA

Dobićete priliv novca danas. Očekuje vas mogućnost i da obavite neke važne poslovne razgovore. Situacija između vas i voljene osobe nije onakva kakvu ste željeli. Pojačan apetit je naglašen danas kod vas.

STRIJELAC

Ako se budete dovoljno potrudili, uspjećete da ostvarite poboljšanje okolnosti na ovom planu. Moguće je da ste se na neki način malo udaljili od vašeg partnera ali se još uvijek volite. Problemi sa vrtoglavicom.

JARAC

Uskoro će vam se otvoriti prilika da sklopite neko novo poslovno partnerstvo koje bi moglo da bude značajno za vas. Moguće je da vas emocije veoma jako vuku unazad, ka osobi iz prošlosti. Mogući problemi sa nesanicom.

VODOLIJA

Dobijate ono što ste očekivali i zadovoljni ste okolnostima na polju posla. Ne biste trebali da očekujete probleme. Odlično se slažete i nemate probleme u komunikaciji. Povećajte unos minerala i vitamina.

RIBE

Potrudićete se da se ipak posvetite poslu iako možda danas i niste baš sjajno raspoloženi. Izbjegavajte svađe sa voljenom osobom jer bi mogle da se završe neočekivano loše po vas. Prilično ste osjetljivi i lošeg zdravlja.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!