Dnevni horoskop

127

OVAN

Vama je ovaj dan veoma povoljan i možete da očekujete pozitivno razrješenje poslovne situacije. Dolazite do zanimljivog poznanstva koje bi veoma uskoro moglo da vas odvede do nove ljubavne veze. Puni ste energije!

BIK

Do kraja dana ćete imati neka iznenađenja na poslovnom polju. Moguće je da dosta toga neće ići kao što očekujete. Vraća vam se ljubav iz prošlosti iako možda za tako nešto niste sasvim spremni. Moguća je nesanica.

BLIZANCI

Potrudite se da ispravite greške koje ste na poslovnom planu pravili ako želite da se zadržite na istom radnom mjestu. Ne želite da odustanete od veze u kojoj ste iako su okolnosti teške. Mogući problemi sa nogama.

RAK

Uradićete sve što možete kako biste uspjeli da poboljšate okolnosti na vašem radnom mjestu. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo sa osobom koja će pokazati da želi da sa vama ostvari vezu. Povedite računa o unosu šećera.

LAV

Razočarani ste i nije vam lako da se okrenete poslu na pravi način. Moguće je da vas opterećuju razgovori sa voljenom osobom. Imate utisak da je ona samo raspoložena za kuknjavu. Moguć je hroničan umor.

DJEVICA

Nemojte da rizikujete bilo šta na poslu danas jer biste mogli da doživite neki gubitak ili štetu. Moguće je da vam voljena osoba ne poklanja dovoljno pažnje i da osjećate da ste zapostavljeni. Osjetljiv kardiovaskularni sistem.

VAGA

Nije povoljan dan za prodaju, kupovinu ili bilo kakvu trgovinu, transakcije. Izbjegavajte sada veće i važnije poteze na ovom polju. Ukoliko ste u braku moguće je da sa voljenom osobom imate krizu. Problemi sa stomakom.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete imati dosta stresa oko posla ali i da ćete malo toga uspeti da riješite istog dana. Vaše impulsivno ponašanje vas dovodi do većih problema sa voljenom osobom. Mogući su problem sa disajnim putevima.

STRIJELAC

Finansije vam nisu stabilne i imate potrebu da po tom pitanju nešto ozbiljno mijenjate. Niste sigurni u svoja osjećanja. Pred vama je period u kojem možete da imate probleme sa voljenom osobom. Povedite računa o štitnoj žlijezdi.

JARAC

Nećete uspjeti da ostvarite svoje ideje danas jer još uvijek nemate adekvatnu podršku za tako nešto. Djelujete nezainteresovano i partner vam prebacuje da mu niste dovoljno posvećeni. Moguća je glavobolja i umor.

VODOLIJA

Zabrinuti ste za razvoj situacije na poslovnom planu i imate utisak da se možda neke stvari sada kriju od vas. Čini vam se da je partner hladan i nije vam lako da otkrijete zašto se on tako ponaša. Podložni ste depresiji.

RIBE

Moguće je da nemate dobar odnos sa kolegama, a tokom današnjeg dana ćete pogotovo biti skloni nekim svađama. Čeznete za novim poznanstvima, ali niste spremni da se sasvim oslobodite. Problemi sa cirkulacijom.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!