Dnevni horoskop

399

OVAN

Opušteni ste i pred vama je dan u kojem nećete imati previše obaveza. Posao vas sada ne opterećuje ni najmanje. Pred vama je povoljan dan za početak veze koja bi mogla da traje. Bez problema kod vas.

BIK

Sada kada imate priliku da promijenite neke važne stvari u poslovnom okruženju, treba da je iskoristite. Pred vama je povoljan dan za početak veze sa osobom koja već duže vrijeme želi da vam se približi. Zdravlje je bolje.

BLIZANCI

Saradnja sa inostranstvom će vam otvoriti nova vrata ka mogućnosti da ostvarite poslovni uspjeh. Uživate u paralelnom flertu i lijepo vam je kada dobijate puno pažnje od pripadnika suprotnog pola. Puni ste pozitivne energije.

RAK

Finansije su bolje i zbog toga ste srećni i zadovoljni. Imate dovoljno motivacije da budete posvećeni svom poslu. Moguće je da postoji osoba do koje vam je stalo ali to krijete. Problemi vezani za žuč.

LAV

Ukoliko sada budete sklopili neki dogovor vezan za posao možete da očekujete da ćete biti zadovoljni na duže staze. Partner vam je veoma posvećen i lijepo vam je kada ste zajedno. Skloni ste alergijskim reakcijama.

DJEVICA

Možete da očekujete da ćete na poslovnom planu uspjeti da obavite veliki broj obaveza i da ćete biti veoma efiksani. Možete da očekujete da će vam stanje na polju ljubavi biti promjenljivo. Povećajte unos vitamina.

VAGA

Srećne okolnosti u kojima se nalazite će vam obezbijediti mogućnost da se stanje na poslovnom planu popravi. Moguće je da pred partnerom imate neke strepnje i da je vaš odnos krenuo u pogrešnom smjeru. Zdravlje je dobro.

ŠKORPIJA

Očekuje vas dan tokom kojeg ćete biti usmjereni na važne poslove. Dosta toga je sada samo na vama. Moguće je da vaše nepovjerenje prema voljenoj osobi unosi veliki nemir i nestabilnost. Problemi sa urinarnim traktom.

STRIJELAC

Ako želite da postignete poslovni uspjeh, neophodno je da se ozbiljno posvetite poslu i da prihvatite neke obaveze. Moguće je da ćete riješiti da se na neko vrijeme udaljite od partnera. Nervni sistem je osjetljiv.

JARAC

Imate veoma dobre šanse da se zaposlite danas, ukoliko ste u potrazi za novim radnim mjestom. Priželjkujete emotivne promejne jer pored trenutnog partnera niste zadovoljni. Povedite računa o bolovima u leđima.

VODOLIJA

Imate podršku koja vam je potrebna na poslovnom polju i možete da očekujete da ćete doći do važnih promjena. Spremni ste da pokažete osobi koja vam se dopada kakva su vam osjećanja. Prija vam fizička aktivnost.

RIBE

Izbjegavajte veća ulaganja danas i generalno pazite na svoj novac jer je moguća neka manja šteta kod vas. Pokažite voljenoj osobi da ste spremni da joj se prilagodite i da prema njoj budete topli. Izbjegavajte unos alkohola.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!