Ekscentrične cipele i glomazne naočare obilježiće 2019.

741

Za 2019. godinu dizajneri nam predlažu da pomalo ekscentričnim detaljima oplemenimo svaku kombinaciju. Kao i sve druge oblasti, i moda je u posljednje vrijeme doživjela velike promjene.

Akcenat više nije na tome šta, već kako to nosimo. S tim u vezi, u fokusu je ličnost pojedinca koja svakoj odjeći može dati karakter, nezavisno od aktuelnih trendova.

Ekscentrične cipele

Nemojte sav novac potrošiti na patike za trčanje, jer će cipele naredne sezone biti i više nego interesantne. Špicastog vrha, stabilne ili tanke pete, sa kaiščićem ili bez njega, na tufnice, sa mašnama, čipkom, jarkih boja ili minimalističkog kolorita, tek cipele će naredne sezone zasigurno pomjeriti granice i biti sve samo ne obične.

Glomazne naočare

Zaboravite na uske mačkaste okvire koji su dominirali prethodnih sezona. Proljeće nam donosi potpuni zaokret ka glomaznim naočarama, koje prekrivaju gotovo pola lica.

Kaiš-torbice

Ovaj praktični trend ušetao je u naše živote još ljetos, ali se čini da će tek tokom narednog proljeća doživjeti pravu ekspanziju. Riječ je o vrlo elegantnom stilskom rješenju budući da su vam ruke slobodne, a sadržaj torbice nalazi se ispred vas, što je daleko sigurnije.

Neobične tašne

Neobične tašne će biti jedan od neizbježnih modnih detalja, koji će sjajno nadograditi lepršava proljećna izdanja. U bojama duge, jednobojne, različitih oblika i motiva, nema sumnje da će na ulicama tokom 2019. biti veoma zabavno.

Šljokice, perje, kristali

Ukoliko preferirate minimalizam u odijevanju, onda vaši asesoari moraju biti upečatljivi. A ima li šta bolje od atraktivnog perja, glamuroznih šljokica i kristala. Bilo da ih nosite u kosi, na tašni ili na obući, ovi detalji daće vašem izgledu dozu glamura i pomoći vam da se istaknete u masi.

(NN)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!