Dnevni horoskop

137

OVAN

Moguće je da je vaša stabilnost na poslovnom planu trenutno ugrožena i da se ne osjećate dobro zbog toga. Imate dobar odnos sa voljenom osobom, zadovoljni ste vašom vezom. Prijalo bi vam više sna. Nađite vrijeme za odmor.

BIK

Moguće je da ćete dobiti ponudu za dodatni posao. Pred vama je povoljna mogućnost da vam se zarada poveća. Dobro se osjećate pored svog partnera koji vam pruža maksimalnu ljubav i podršku. Izbjegavajte masnu hranu.

BLIZANCI

Očekuje vas veoma pozitivan dan tokom kojeg na poslovnom planu možete da ostvarite neki manji napredak. Možete da uživate u lijepim zajedničkim trenucima sa osobom koja vam se dopada. Redovnije jedite.

RAK

Pred vama je dan u kom ćete imati nove poslovne probleme i komplikacije. Očekuje vas faza koja donosi manje stresove. Važno vam je da zadržite bliskost koju ste imali sa voljenom osobom. Pijte više tečnosti.

LAV

Možete da očekujete potvrdu oko pokretanja posla koji ste planirali. Pred vama je generalno pozitivan dan. Očekuje vas pokretanje nove komunikacije sa osobom koju do sada niste primjećivali. Čuvajte se infekcija i prehlada.

DJEVICA

Neophodno je da se neke stvari mijenjaju ako želite da na poslovnom planu ostvarite bilo kakav napredak. Moguće je da planirate brak sa osobom sa kojom ste sada u vezi. Posjetite stomatologa radi redovne kontrole.

VAGA

Možete da se nadate lijepim vijestima na ovom planu. Pred vama je šansa da pređete na neko bolje radno mjesto. Veoma ste posvećeni voljenoj osobi i važno vam je da pokažete svima kako je vaša ljubav jaka. Potrebno vam je više aktivnosti.

ŠKORPIJA

Ambiciozni ste i važno vam je da ostvarite sve ciljeve koje ste sebi zacrtali. Daćete sve od sebe kako bi napravili finansijski pomak. Potrebno je da budete otvoreniji u kontaktu sa osobom koja vam se sviđa. Hronične tegobe.

STRIJELAC

Poradite na strpljenju jer ako budete bili pretjerano skloni afektu, možete imati veće probleme nego što je potrebno. Prema voljenoj osobi ste često jako tvrdoglavi iako niste uvijek svjesni tog svog stava. Dobro se osjećate.

JARAC

Današnji dan vam protiče mirno i nemate previše obaveza. Možete da očekujete generalno dobro poslovno stanje. Moguće je da vam se ukazuje prilika za obnovu kontakta sa osobom koju još niste preboljeli. Krvni pritisak varira.

VODOLIJA

Moguće je da su vam se pojavili neki poslovni problemi i da vam je potrebna nečija pomoć da ih riješite. Nadate se pomirenju sa osobom do koje vam je stalo iako vam ona nije pokazala neke interesovanje. Grudni koš je osjetljiv.

RIBE

Pred vama je dan u kom ćete se prije svega baviti organizacijom novih poslova. Možete da očekujete da ćete biti veoma zauzeti. Moguće je da maštate o susretu sa osobom koja vam se dopada. Mogući su problemi sa stomakom.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!