Dnevni horoskop

140
OVAN

Kako god da se postavite, očekuje se da budete u drugom planu. Ne prija vam takva uloga, ali svjesni ste da je to ispravan put. Bez obzira na to da li se radi o porodičnim ili ljubavnim odnosima, najpametnije je da strpljivo pružite podršku i sačekate epilog.

BIK

Pravite se da ne primjećujete nezainteresovanost voljene osobe. Mislite da ćete ignorisanjem izbjeći problem, a istina je da zataškavanjem pogoršavate već napetu situaciju. Porazgovarajte, stvari nisu tako crne kako vam se čini.

BLIZANCI

Nezadovoljstvo u radnoj sredini prenosite i na privatni život. Iako je posao važan, pretjerano se udubljujete i sve to počinje da utiče na odnose unutar vaše porodice. Neko od ukućana može biti vrlo nesrećan zbog vaših kritika, smanjite pritisak.

RAK

Imate šansu da vam se tokom dana ukaže prilika da preuzmete vođstvo u jednom poslovnom poduhvatu koji se priprema. Ako se pažljivo organizujete i ne proćerdate svoje potencijale, ova prilika bi mogla prerasti u životnu.

LAV

Na svijet gledate isključivo iz svog ugla. Ne uvažavate tuđa mišljenja, pa vas danas čeka prava emotivna turbulencija. Smatrate da su stavovi osoba iz okruženja površni, pa bi to mogao da bude uzrok popodnevnih diskusija i svađa.

DJEVICA

Ukoliko vam je stalo da pokažete sve svoje potencijale pronađite osobe koje će vam pomoći u tome. Nemojte trošiti vrijeme u raspravi sa nebitnim ljudima jer na taj način samo gubite energiju koja će vam biti potrebna kada to ne budete očekivali.

VAGA

Opterećeni ste poslom. Iako je atmosfera napeta, vaša nestrpljivost može dodatno otežati položaj, ne samo vama već i okruženju. Da biste izbjegli neprijatnosti morate odoljeti brojnim iskušenjima i provokacijama. Ne ulazite u suvišne diskusije.

ŠKORPIJA

Vrijeme je da preuzmete inicijativu i pokrenete nove aktivnosti na poslu. Pozitivno zračite, pa bi bilo dobro da saradnicima iznesete svoje ideje. Voljena osoba vam iz nekog razloga nije dostupna, možda je to idealan način da osvježite vaše odnose.

STRIJELAC

Ljubavni život je u centru pažnje. Vaš partner je dugo bio u sjenci, trpio je vaša profesionalna zalaganja i probleme koji su dolazili s tim. Vrijeme je da mu to nadoknadite, naročito krajem dana kada će mu biti potrebna vaša podrška.

JARAC

Obuzima vas velika tenzija. Svjesni ste da je pritisak koji trpite posljedica promjena u koje ste se upustili, ali vam to ne pomaže. Za neke probleme ne postoji drugo rješenje osim da zažmirite na izazove i strpljivo sačekate razrješenje.

VODOLIJA

Imate volje da razriješite porodičnu zavrzlamu koja se iskomplikovala. Ako svedete stvari na suštu realnost, bićete zadovoljni postignutim rezultatima, naročito ako izađete iz sjenke i stvari jasno postavite tamo gdje im je mesto.

RIBE

Smišljate nove načine poslovanja i nalazite zanimljive metode kojima se bavite tokom rada. Smetnje u komunikaciji sa nadređenima osjetićete prvenstveno kroz pritisak da posao mora biti završen prije dogovorenog roka.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!