Dnevni horskop

1791

OVAN

Nećete imati pretjerano dobru situaciju na poslovnom planu. Odlažu se poslovi na koje ste duže vrijeme čekali. Prilično ste pasivni na polju ljubavi i ne pokazujete inicijativu ni interesovanje ka flertu. Problemi sa hroničnim umorom.

BIK

Moguće su nesuglasice sa kolegama koje ne razumiju vaš sistem rada. Ne želite da se prilagođavate drugima. Iako ste bili uvjereni da vam je partner vjeran do vas dolaze glasine razne. Mogući su problemi sa alergijama.

BLIZANCI

Pred vama je povoljan dan tokom kojeg vam posao ne predstavlja brigu. Imate neko slobodno vrijeme koje možete da iskoristite za odmor. Lijepo vam je sa partnerom i planirate zajednički život i budućnost. Zdravlje je dobro.

RAK

Nalazite se pod prilično velikim pritiskom i odnos sa poslovnim okruženjem nije dobar. Nadređeni vas nerviraju. Želite da provodite više vremena sa voljenom osobom. Mogući su problemi vezani za pritisak.

LAV

Možete da očekujete da ćete riješiti problem koji vas je mučio. Ako ste bili u svađi sa nekim na poslu, naćićete kompromis. Lijepo se slažete i uživate u trenucima koje provodite zajedno sa partnerom. Zdravlje je odlično.

DJEVICA

Nakon kraćeg premišljanja ćete donijeti novu odluku koja bi za vaš posao mogla da bude veoma važna. Slijede ljubavna iznenađenja i preokreti koje niste očekivali. Pred vama je mogućnost za novu vezu. Skloni ste prehladi.

VAGA

Manje poboljšanje na polju finansija je pred vama. Generalno ćete biti zadovoljni i poslovnom situacijom. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju priliku za zanimljivo novo poznanstvo. Nema problema kod vas.

ŠKORPIJA

Niste baš raspoloženi za posao, moguće je da ne možete sami da završite nagomilane obaveze. Problemi koji vas prate u braku postoje već dugo. Na neki način kao da se mirite sa negativnom situacijom. Problemi sa nesvjesticom.

STRIJELAC

Nije trenutak za nagle odluke. Potrudite se da svoje poslove održavate stabilnim i pod kontrolom. Moguće je da niste našli pravu osobu i partnera sa kojim biste mogli da imate sve ono o čemu sanjate. Moguća je vrtoglavica.

JARAC

Moguće je da razmišljate o sklapanju poslovne saradnje sa osobom koja je na neki način povezana sa inostranstvom. Moguće je da ćete se uskoro razdvojiti od partnera. Mogući su problemi sa stopalima.

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete uspjeti da realizujete svoje planove. Povoljan je dan za sve administrativne poslove. Moguće je da voljenoj osobi ne želite da priznate da ste ljubomorni. Skloni ste upalama.

RIBE

Uz pomoć saradnika ćete lako riješiti sve nedoumice. Možete da očekujete da će vam se danas neko dobro djelo vratiti. Uživate u naletu emocija i romantike sa voljenom osobom. Posjetite ljekara radi kontrole.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!