Gležnjarice dominiraju jesenjom obućom

764

Nakon dugog, toplog ljeta, pred nama je nova sezona modnih trendova i stilskih ideja. Po svemu sudeći, ovo će biti jako uzbudljiva jesen, a police svih prodavnica obuće već su pretrpane bogatim asortimanom obuće etabliranih modnih brendova.

U centru pažnje su gležnjarice i čizme, osnovni jesensko-zimski komadi bez kojih ne možemo zamisliti ni jesen ni zimu. Uz crne klasike, ove sezone nose se i bijele gležnjarice i čizmice, a veoma su popularni i ružičasti modeli.

Sudeći po viđenom, nosiće se baš sve varijante: od klasičnih u neutralnim bojama do efektnijih varijanti s raznim ukrasima i dezenima.

Zmijski dezen

I dok su neki modeli uvijek u modi poput crnih čizmica na vezanje i jednostavnih kožnih modela, ove sezone u modnom fokusu su gležnjarice zmijskog i krokodilskog dezena, kao i kaubojske čizme.

Gležnjarice se odlično kombinuju sa farmerkama i haljinama i budite sigurni da će nadograditi vaš autfit u sekundi.

Modeli sa špicastim vrhom

Špic je ponovo u modi, na veselje (i žalost) mnogih dama. One koje ga obožavaju doći će na svoje jer su na revijama prikazani razni modeli cipela sa špicastim vrhom, od salonki i gležnjarica do čizama.

Cipele ukrašene blještavim elementima

U interpretaciji modne kuće “Chanel” klasične crne kožne gležnjarice u nadolazećoj sezoni dobijaju poseban dodatak.

Karl Lagerfeld je poslao na pistu modele ukrašene šljokicama, a dosta modela ima i masivne lance s blještavim cirkonima.

Obuća s tankom potpeticom

Izgleda da bi vladavina blok-potpetice uskoro mogla prestati. Izrazito stabilnu, ali nekim ženama manje lijepu blok-varijantu na pistama su zamijenili modeli obuće s tankom potpeticom.

Vrećaste čizme

Na Pariskoj nedjelji visoke mode prikazani su razni modeli širokih čizama s predimenzioniranim gornjim dijelom.

Trend vrećastih čizama mogao bi da se svidi ženama s jačim listovima, koje u moru uskih modela za sebe teško pronalaze prave čizme.

(NN)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!