Dnevni horoskop

238
OVAN

Za finansije vam je povoljan dan, pa možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite dosta bolju zaradu nego do sada. Pred vama je faza u kojoj se bivša ljubav vraća u vaše okruženje. Mogući problemi sa štitnom žlijezdom.

BIK

Izbjegavajte da se preopteretite obavezama i potrudite se da danas nađete dovoljno vremena za odmor. Između vas i voljene osobe su se desile neke stvari koje niste željeli i koje niste očekivali. Posjetite ljekara prvom prilikom.

BLIZANCI

Postoje neke problematične okolnosti u vašem poslovnom okruženju. Nemojte da vjerujete svim saradnicima. Prekid veze nije bio bolan kao što ste očekivali jer se novo poznanstvo ubrzo pojavilo. Problemi sa nesanicom.

RAK

Pred vama je faza u kojoj lako dolazite do promjena koje želite. Dobićete podršku od strane neke moćne osobe. Vodite unutrašnje borbe kada je ljubav u pitanju, jer srce želi ono što razum ne odobrava. Problemi sa nervnim sistemom.

LAV

Pred vama je neka promjena koja može da uzdrma vaše tlo pod nogama. Neočekivani događaji vam slijede. Ukoliko vam se dopada Vaga, sa njom možete da imate skladan odnos i vezu na duže staze. Kičma vam je osjetljiva.

DJEVICA

Nije povoljan period za bilo kakav početak. Generalno izbjegavajte i poslovne pregovore ili važne sastanke. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni paralelnom flertu i nevjerstvu. Pazite na probleme sa jetrom.

VAGA

Možete da očekujete da će se desiti manje komplikacije ukoliko očekujete odobrenje kredita ili neke pozajmice. Dosta toga u vašem braku nije onako kako ste se nadali i zbog toga ste prilično razočarani. Pazite na krvotok.

ŠKORPIJA

Prekid poslovne saradnje je zapravo pozitivna stvar jer sada imate priliku da se posvetite novim i boljim projektima. Pred vama je faza koja može da bude jako povoljna za početak nove veze. Problemi sa kožom.

STRIJELAC

Poslovni problemi se polako nakupljaju a to vas čini nesigurnim. Potrudite se da budete dovoljno smireni. Ukoliko vam se dopada osoba koja je rođena u zemljanom znaku, povoljan je trenutak za početak veze. Pad imuniteta.

JARAC

Pred vama je dan u kojem se poslovne obaveze veoma lako završavaju pa vam ostaje dovoljno slobodnog vremena. Nakon velikih promjena i burnih dešavanja samo želite da uplovite u mirnu luku. Problemi sa aritmijom.

VODOLIJA

Nije pretjerano povoljan dan za privatni posao, pa se potrudite da se zaštitite od mogućih gubitaka. Ukoliko ste u braku, možete da se nadate poboljšanju odnosa sa vašim partnerom. Problemi sa varenjem.

RIBE

Moguće je da danas dosta toga neće biti po vašem, pa je važno da pokažete spremnost da se prilagodite. Uspjećete da zavedete osobu koja vam se dopada. Mogući su manji problemi sa očima i vidom.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!