Dnevni horoskop

2085

Ovan

Mali predah vam mnogo znači. Kratkotrajno punjenje pozitivnom energijom potpomognuto je pažnjom voljene osoba koja vas danas njome nesebično obasipa. Uživajte u dragocjenoj pauzi, trebaće vam mnogo kondicije za obaveze koje predstoje.

Bik

U centru pažnje je ljubavni život. Voljena osoba ne uspijeva da isprati haotičan tempo u koji ste u posljednje vrijeme upali. Zbog nedostatka komunikacije mogući su nesporazumi koji će, ako ih ne razriješite na vrijeme, prerasti u ozbiljan sukob.

Blizanci

Izbjegavate kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, poslovnost ne poznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite nekoliko sastanaka na kojima ćete, na kraju, saznati nekoliko pozitivnih novosti koje vas lično afirmišu.

Rak

Osjećate da stiže priliv energije koja vam je nedostajala. Paralelno pristižu nove obaveze koje vas mogu zabrinuti. Opustite se, iako je pred vama period napornog rada, na kraju vas čeka novčana nadoknada koja će vas razveseliti.

Lav

U vama ozbiljno raste tenzija jer se suočavate s velikim izazovima koje morate riješite. Odlično funkcionišete pod pritiskom, ali onog časa kada stvari dovedete do kraja, slijedi vam osjetan energetski pad, što može ostaviti traga na zdravlje.

Djevica

Puni ste sebe i na putu da ostvarite velike planove. Znate da svi uspjesi stižu tek onda kada je pravo vrijeme za to. Dan donosi niz povoljnih mogućnosti, pa ih, zbog toga, spremno dočekajte. Ako planirate put, računajte na mogućnost njegovog odlaganja.

Vaga

Ukoliko je bilo nekih nedefinisanih odnosa koje do sada niste raščistili, veče donosi pravo otkrovenje. Stiže vam neočekivani podsticaj od osobe od koje to niste očekivali. Vrijeme je da se opustite, ali izbjegnite alkohol.

Škorpija

Pravi je trenutak da svoje planove sprovedete u djela, naročito ako sarađujete sa inostranstvom. Osim toga, ovakvi tranziti mogu najaviti i interesantno poznanstvo sa osobom koja je daleko, a koju srećete na čudan način, na primjer, preko društvenih mreža.

Strijelac

Vašem partneru smeta monotonija u koju ste upali. Iako ste raspoloženi za društvo, niste dovoljno spremni na gungulu i masu nepoznatih ljudi. Ako napravite kompromis, očekuje vas romantično veče puno nježnosti koja vam je nedostajala.

Jarac

U centru pažnje je partner, bilo da je u pitanju ljubav ili poslovni odnos. Od vas se očekuje velika tolerancija, a to vam ne polazi za rukom. Višak energije utrošite na fizičke aktivnosti, time ćete razbistriti misli i usput smisliti novu strategiju.

Vodolija

Partner vas provocira i iskušava. Ako odreagujete previše žustro, može vam u afektu izletjeti nešto što ste željeli da prećutite. Budite odmjereni da veza ne bi završila raskidom, naročito ako skrivate nešto što voljena osoba ne smije da sazna.

Ribe

Bježite od realnosti tako što se prepuštate carstvu mašte i snova. Pogrešno tumačite ljubaznost jedne osobe koja vam svojim blagonaklonim ponašanjem šalje signal da vas poštuje, a vi vjerujete da je u izgledu koketiranje i najava ljubavne avanture.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!