Ovako izgleda savršena žena u muškim očima

636

Svaka žena želi da zna šta njen muškarac voli kod nje i šta je za njega savršena žena. Mnogi muškarci znaju kakve žene vole, a njima ćete biti zanimljivije, između ostalog, ako ste samouvjerene, imate smisla za humor i ne pretvarate se da ste nešto što niste.

Muškarci, naime, vole žene koje imaju svoj stav i svoje mišljenje. Iako se nekim ženama možda čini da muškarci žele potpunu dominaciju, to ipak nije tako. Nema ništa dosadnije od žene koja se slaže sa svim što on kaže i prelazi preko svojih riječi.

Takođe, pred muškarcima ne bi trebalo da se žalite i ističete svoje fizičke nedostatke, oni to ionako ne vide kao vi. Nema ništa ljepše od žene koja se odlično osjeća u svojoj koži i ne boji se to da pokaže, prenosi Index.hr.

Takođe, veoma vole i kada žena ima smisao za humor. Zajednički smisao za humor održava zdravu vezu, a može i da da tračak svjetlosti nekim, ne tako pozitivnim situacijama.

Prihvatite njegove prijatelje

Nemojte da ga sprečavate da se druži sa svojim prijateljima i odolite želji da mu prelistate poruke na telefonu. Nemojte da ga ograničavate i pustite ga da provodi i vrijeme i bez vas.

Priuštite i sebi i njemu vrijeme za sebe, pa dok je on napolju sa drugarima i gleda fudbal, a vi iskoristite to vrijeme da udovoljite sebi.

Tajanstvenost i nepredvidivost

Ne dopustite nikome da vas čita kao otvorenu knjigu. Ugodno iznenadite dragog nečim što od vas nikada ne bi očekivao, pokažite mu neke vještine koje posjedujete, a koje mu prije niste otkrile i nikada nikome nemojte odavati baš sve svoje tajne.

Budite ono što jeste

Ni u jednom trenutku nemojte da se pretvarate da ste nešto što niste. Pokažite jasno ko ste, jer nikome nije drago kad shvati da je vrijeme proveo sa glumicom.

(CDM)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!