Pozicija i opozicija Srpske složno uz “orlove”

374

Poslanici vladajuće koalicije i opozicije, koji važe za ljute političke protivnike u Narodnoj skupštini Republike Srpske, saglasni su kada je riječ o odlučujućoj utakmici Srbije na Svjetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji – očekuju pobjedu nad favorizovanim Brazilom.

Poslanik SNSD-a Drago Kalabić još se nije oporavio od poraza od Švajcarske (1:2), ali u dubini duše vjeruje da se nešto može napraviti u meču sa Brazilom.

“To, iskren da budem, nije puno realno. Ali navijaćemo. Moramo biti optimisti”, navodi Kalabić.

On smatra da sadašnji tim Srbije može da pobijedi i nada se da veliki Brazil neće prikazati svoju najbolju igru.

“Mislim da su svi spremni na neviđenu ‘eksploziju’ ako pobijedimo. Čast i hvala košarkašima na svemu što su nam donijeli, ali fudbal je fudbal”, kaže Kalabić.

Šef Kluba poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Miroslav Brčkalo, kao veliki zaljubljenik u sport, pratiće meč Srbija – Brazil.

“Nada posljednja umire. Srbija nije bez šansi u meču sa Brazilom, iako smo ogromnu šansu propustili protiv Švajcarske. Bilo kakva pobjeda odvela bi nas dalje, pa ću u tom smislu prognozirati rezultat 1:0 za Srbiju”, navodi Brčkalo za Srnu.

Šef Kluba poslanika Socijalističke partije u Narodnoj skupštini Slobodan Protić smatra da je u meču Srbija – Brazil sve moguće.

“Treba vjerovati u dobar rezultat. Brazil nije nepobjediv. Vjerujem da Srbija može do pobjede”, navodi Protić.

I poslanik SDS-a Miladin Stanić očekuje pobjedu.

“I 1:0 i 4:3 i 5:4. Samo pobjeda!”, poručuje Stanić.

Poslanik NDP-a Zdravko Krsmanović smatra da su jedno želje, a drugo realne mogućnosti.

“Mislim da nas je zapao najgori scenario nakon nesretnog poraza od Švajcarske u drugom meču Srbije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Dakle, teško je ‘vaditi’ se na Brazilu. Lično mislim da će utakmica završiti neriješeno, što nam u principu neće omogućiti ono što svi želimo…”, navodi Krsmanović i napominje da nada posljednja umire.

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras će Moskvi, u 20.00 časova, igrati odlučujući meč na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Protivnik “orlova” u posljednjem kolu grupne faze je favorizovani Brazil. Srbiji je u toj utakmici potrebna pobjeda kako bi nastavila takmičenje.

(SRNA)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!