Dnevni horoskop

810
Ovan

Danas ćete biti mnogo zauzeti poslovnim obavezama, što vam savršeno odgovara. Moguće je da na ovaj način bježite od nekih privatnih problema. Biti posvećen poslu je sasvim u redu, ali ne dozvolite da vas privatni život trpi. Budite odgovorni i nastojte da riješite sve nesporazume sa jednim članom porodice.

Bik

Imate izraženu želju da budete drugima od koristi. Danas ste odličan slušalac, ali i pružate pomoć tamo gdje je najpotrebnija. Svojim savjetima možete mnogo pomoći jednom bliskom prijatelju. Ako imate dovoljno slobodnog vremena i višak energije, razmislite da započnete nešto novo i uzbudljivo.

Blizanci

Osjećate da imate višak energije koju ne znate kako da usmjerite. Svi oko vas su nečim zauzeti, ali vama ništa ne drži pažnju. Danas ćete osjećati zavist prema svima onima koji su zadovoljni svojim životima. Umjesto da dozvolite da negativne emocije preovladaju, okrenite se ličnim željama, ali i ambicijama.

Rak

Osjećate priliv pozitivne energije koja vas usmjerava u raznorazne aktivnosti. Privedite kraju sve poslove koji treba da se odrade. Ne bi bilo loše i da se posvetite uređenju kuće – malo sređivanja i reorganizacije može učiniti da životni prostor zasija u punom sjaju. Prijaće vam neka vrsta fizičke aktivnosti ili sporta.

Lav

Ovo je veoma pogodan dan za izražavanje vaše kreativnosti. Umjetnost i sve što ima veze sa njom vam je od naročite važnosti. Okupirajte se slikanjem, pisanjem, crtanjem, svemu onome u čemu pronalazite zadovoljstvo. Fokus na ove stvari vam olakšava bavljenje nekim drugim obavezama i oslobađa stresa.

Djevica

Ukoliko ste danas iz nekog razloga iscrpljeni i fali vam životne energije, nastojte da se opustite slušajući omiljenu muziku. Vjerovatno ste se u posljednje vrijeme previše davali poslu i sada vam to dolazi na naplatu. Čak i svega nekoliko minuta odmora može da doprinese da se osjećate bolje. Malo usporite.

Vaga

Potrudite se da danas izađete na kraj sa nekim intenzivnim emocijama. Bilo da su pozitivne ili negativne, nastojte da ih usmjerite u pravom smjeru. Ako vam je potreban savjet kako to učiniti, ne ustručavajte se da ga tražite. Član porodice ili jedan jako blizak prijatelj su upravo ono što vam sada treba savjetodavno.

Škorpija

Umjetnost dolazi u mnogo različitih oblika. Na vama je da prepoznate koji vam najviše odgovara i da se danas prepustite uživanju koje ona sa sobom nosi. Bilo da odlučite da se bavite nekim kreativnim radom, bilo da želite da posjetite neku galeriju ili pozorište, danas ćete uživati. Prekontrolišite krvni pritisak.

Strijelac

Osjećate se naročito snažno i želite da energiju usmjerite u izazovniji fizički rad. Ovaj dan je idealan za to, nema razloga da više čekate. Razmislite o uređenju dvorišta, preuređenju životnog prostora ili o nekoj sportskoj aktivnosti. Neke stvari koje više ne želite da posjedujete, poklonite onima kojima su potrebnije.

Jarac

Aktivnosti koje fokus pažnje usmjeravaju na kreativnost su ono u čemu ćete danas naročito uživati. Fizička snaga koju posjedujete zahtijeva da bude kvalitetno kanalisana. Ako ste u posljednje vrijeme bili pasivni, mrzovoljni i bez volje za promjenom, danas tome dolazi kraj. Moguća je neka neprijatna vijest.

Vodolija

Ispunjeni ste dobrom energijom, bilo da je u pitanju mentalna, bilo fizička. Čega god se dohvatite, bićete prilično efikasni. Ovaj dan je pogodan za privođenje kraju većine obaveza. Uživaćete u samom procesu, ali i u konačnom rezultatu. Na kraju dana, obavezno se nečim počastite. Obratite pažnju na ishranu.

Ribe

Ako ste danas neraspoloženi i potišteni bez na oko vidljivog razloga, najbolje bi bilo da ostanete kod kuće i otkažete sve nepotrebne kontakte sa drugima. Posvetite se isključivo sebi i svojim potrebama. Neka članovi porodice imaju razumijevanja. Radite sve ono što vas ispunjava, baš ono u čemu jako uživate.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!